full screen background image

Pentru că cel mai bine vorbesc despre o firmă clienții săi, ICG- Instal Construct General acordă mulțumiri speciale beneficiarilor care au ales confortul ICG Iași. 14.396 de persoane și-au pus încrederea în acestă firmă pentru încălzirea locuințelor lor. Dacă sunteți printre aceștia, atunci știți, deja, cât de important este pentru ICG fiecare beneficiar, fie că vorbim despre beneficiarii de centrale termice, fie de beneficiarii de cazane pe combustibil solid, sau de cei care au investit inteligent în pompele de căldură. Pentru specialiștii ICG este o plăcere să ofere servicii tot mai diverse, începând de la informare, consiliere și continuând cu livrarea echipamentelor, inclusiv cu autorizarea și funcționarea în siguranță a instalațiilor de încălzire.

În situația în care nu ați apelat încă la produsele și serviciile oferite de ICG, sunteți invitați cu drag să îi vizitați online pe site-ul https://icg.center sau fizic la showroom-ul din Mun. Iași, Sos.Arcu, Nr.8 (fosta sală de sport Voința), ori la magazinul situat pe Str.Vasile Lupu, Nr.160. Pentru informații suplimentare vă stau la dispoziție și la numarul de telefon: 0374/770/440.

Fie că veți alege să achiziționați echipamente, fie că veți apela la serviciile de execuție sau la departamentul de service, reprezentanții ICG sunt pregătiți să vă ofere cele mai bune condiții și servicii de calitate. Avem încredere că veți fi mulțumiți de serviciile ICG și veți continua să alegeți echipamentele și serviciile lor și pe viitor.

Secretul succesului ICG este un mix reușit de experiență, profesionalism, echipă puternică și pasiune. Toate acestea au dus la dezvoltare, calitate, recunoaștere și consolidare. Echipa ICG mulțumește pentru colaborare tuturor clienților! Atât cei deja consacrați, cât și cei noi, sunt așteaptați să vină și să revină în magazine.

comments

comments