full screen background image

VIDEO | Ajungem MARI caută voluntari. Exemplul Ștefanei Bănică, voluntar de patru ani

Dacă e luni, e Radio Reporter. Dacă e Radio Reporter, e despre proiecte numai bune de povestit și de dat exemplu, aici, la radio și…în mediul online.

Luni, 27 septembrie, la Radio Reporter cu Alina Batcu am vorbit despre Ajungem MARI, singurul program național care susține pe termen lung educația copiilor și tinerilor instituționalizați și din medii defavorizate pentru a ajunge adulți fericiți, încrezători, responsabili și independenți.

În prezent, în București și în cele 23 de județe, 2.500 de copii și tineri instituționalizați sau din familii defavorizate se bucură de educație interactivă și experiențe de formare cu sprijinul a 1.400 de voluntari care îi vizitează săptămânal.

În prezent, programul educațional Ajungem MARI a demarat o nouă campanie de înscrieri pentru voluntari care să le fie alături copiilor din centrele de plasament, apartamentele și căsuțele de tip familial. Cum se fac înscrierile, care sunt criteriile de selecție, dar și ce înseamnă să fii voluntar Ajungem MARI, ne-a explicat invitata acestei ediții, Ștefana Bănică, coordonator Ajungem MARI Iași.

Întreaga emisiune poate fi urmărită aici:

comments

comments