full screen background image

Nume nou în muzică! Trix lansează piesa de debut ,,Shadows”

Artista în vârstă de 18 ani ne impresionează cu prima ei piesă. O combinație între muzica pop și techno, ,,Shadows” este un single compus chiar de Trix, în urma unui vis cu o fantomă, după cum spune chiar ea.

Beatrice Duță este artistă la Sonus Records și dorește să devină un nume în industrie, în special pentru că a avut dintotdeauna o legătură strânsă cu muzica. „Încercând să găsesc o poveste în jurul căreia să scriu versurile, am ales să mă concentrez pe un vis pe care l-am avut despre o fantomă. Și deși era o fantomă, nu era ceva înfricoșător sau deranjant. Era o fantomă plăcută care apărea doar atunci când nu te așteptai și pleca în momentul în care curiozitatea ajungea la nivel maxim. Un fel de înger păzitor, dar cu o alură misterioasă și întunecată. Așa că m-am hotărât să nu mai stau pe gânduri și să scriu piesa cu gândul la această fantomă. Și așa a ieșit Shadows.” –  a declarat Trix despre procesul de creare al versurilor noului single  Shadows este un single cu un sound actual, timbrul artistei ne duce cu gândul la muzica internațională, iar vibe-ul este energic și ne dă chef de dans.

De muzica piesei s-a ocupat Beatrice Duță (Trix) alături de Andreea Avarvari (AVA), versurile au fost compuse de Beatrice Duță (Trix), iar Mix&Masterul a fost realizat de Dumitrescu Alexandru Ionut (Acxel).

Beatrice a fost live, la Viva Flash și a vorbit despre cea mai fresh piesă a ei:

comments

comments