full screen background image

Viva la Playa – vară pe repeat la Cornișa AquaPark&Sports

Sâmbătă, 14 august, echipa Viva la Playa a transmis live, de la Cornișa AquaPark&Sports 

Botoșani.

Evenimentul tău de vară s-a auzit în toată rețeaua VIVA FM, de la 13.00 la 17.00.

Și de data asta colegii noștri au avut parte de o vreme senzațională, un soare generos, lume muultă la piscină și dornică de distracție.

Alina și Petre au fost responsabili de prezentarea evenimentului și, spunem noi,  au făcut o echipă grozavă și cel puțin amunzantă.

Daniel s-a asigurat că lumea de la piscină (dar și de acasă) nu a stat locului o clipă, nici nu se putea altfel, mixurile au dat și ele tonul distracției.

În cazul în care nu ai fost prezent la  petrecerea Viva la Playa, mai mult ca sigur ai văzut pe Facebook și Instagram cam ce momente ai ratat. Cosmina a fost pe fază și a imortalizat tot.

Cât despre premii, ne-ar mai trebui o vară să povestim. Suntem atât de încântați de colaborarea cu partenerii noștri, încât suntem convinși că ne vom mai putea baza pe sprijinul lor și în edițiile viitoare!

Baxuri de bere, vouchere a câte 250 de lei fiecare, căni filtrante, invitații duble la film, toate au fost câștigate cu eforturi pe măsură.

Concursuri de flotări, de rime, de cântat, de înnot, de aruncat bile în pahare, echipa Viva la Playa și-a dovedit încă o dată inspirația și creativitatea.

Concluzia? Un eveniment reușit, la care o contribuție importantă și însemnată au avut-o partenerii noștri cărora le mulțumim pentru o asemenea colaborare!

Bermas Suceava, Shopping City Suceava, Aquaphor Filtre de Apă, CAR Flexicredit, Medoptic Botosani, Happy Cinema Botosani, Clinica Stomatologica Dentastic, TBI Pay, Atlantis Gold 

 

 

 

 

 

comments

comments