full screen background image

VIDEO | Miss Generația lui John – Frumusețe fără filtre, noul proiect al lui John Cristea

Ediția de luni, 9 august, a emisiunii Radio Reporter cu Alina Batcu a fost despre o generația. Și nu despre una oarecare, ci despre Generația lui John.

Invitatul ediției poate fi descris simplu ca fiind Portavoce pentru tineret. În 2012 a pus bazele proiectului Generatia Lui John, iar de atunci ne bucură cu proiecte faine cu și pentru tineri.

Cel mai nou proiect al său este Miss Generația lui John – Frumusețe fără filtre.

Detalii ne oferă chiar el, John Cristea:

„Frumusețe fără filtre, aceasta este provocarea pentru tinerele din România, cu vârste cuprinse între 15 și 23 de ani, care să se înscrie la această competiție: Miss Generația lui John. Pentru înscrieri trebuie să intri pe miss.generatialuijohn.ro și intri în secțiunea ÎNSCRIERI. Dacă sunt tinere sub 18 ani, e nevoie de un acord parental. Dacă sunt peste 18 ani, inclusiv 18 ani, tot ce trebuie să îndeplinească este să fie de cetățenie română. Deci această competiție organizată sub cupola Generația lui John este pentru toate domnișoarele din România cu vârste între 15 – 23 de ani”, a declarat John Cristea în cadrul emisiunii Radio Reporter.

Generatia lui John este un proiect dedicat tinerilor din România. A luat naștere pe data de 10 septembrie 2012, din dorința ca tinerii să aibă oportunitatea de a se face auziți, de a-și spune punctul de vedere și de a nu rămâne blocați într-un vis inexistent.

 

 

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza