full screen background image

Today We Pray, o promisiune de măreție

Demzer este un artist și compozitor  semnat la DeMoga Music în anul 2020. Timbrul vocal, atitudinea și munca lui l-au adus în fața lui Marius Moga, fondatorul DeMoga Music.

Labelul are și această divizie de talent scouting, care le permite accesul artiștilor din România să își întindă aripile către scena internațională, dat fiind reprezentarea din partea UltraPublishing.

Prima lui piesă “Today We Pray” abordează un subiect cu adevărat holy, așa cum spune și titlul. Ea este o mulțumire și un omagiu adus mamei sale pentru susținerea  de a-și urma visul.

Scrisă de Bianca Dragomir, Tommy Weissbuch și produsă de către Alexander Sambo, piesa transmite foarte multă emoție raw și amintește de cel mai important lucru din lume, familia.

“Today We Pray este o melodie în care am reușit cu ajutorul echipei DeMoga Music să pun în cuvinte un mesaj profund. Sper ca piesa să ajungă la cât mai multă lume. Următoarele piese sunt mai atrăgătoare, dansante, dar mai puțin profunde.

A fost o mișcare curajoasă să începem cu această piesă pentru că este un altfel de vibe. Sper că efortul depus de noi va fi văzut și apreciat de toată lumea, deoarece am oameni uimitori în jurul meu cu mult talent și asta ar trebui să conteze.

Aș vrea să arăt lumii prin muzica mea cine sunt cu adevărat, să pot pune în versuri și în muzică trăirile mele și oamenii să se poată regăși. Asta îmi doresc să fac cu următoarele proiecte.”

Demzer este acel talent uluitor pe care îl întâlnești doar de câteva ori în viața ta. Pot spune că este un artist complet, atât prin natura muncii sale, cât și prin autenticitatea de care dă dovadă, nu există o dualitate între esențele sale. Din primul moment în care l-am auzit am știut că este destinat pentru a fi un artist execeptional și voi face tot ce îmi stă în putință pentru ca el, talentul și povestea lui să ajungă la cât mai multă lume.

Știu că vocea lui este necesară în peisajul muzical din întreaga lume și faptul că ascris deja zeci de piese, contează cu adevărat, nu vorbim doar de talent, ci și de foarte multă muncă până a ajunge la prima piesă lansată. Sperăm să vă bucurați cu toții de această piesă și să stați cu ochii pe acest artist fresh”, spune Marius Moga.

 

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza