full screen background image

VIVA FM și Cornișa Aquapark&Sports dau restart verii!

Weekend-urile tale de vară prind din nou viață și culoare!

A venit momentul mult așteptat din an în care fredonăm la unison Viva La Playa!

Pentru a trăi din plin această vară, îți dăm întâlnire în Botoșani, la Cornișa Aquapark&Sports.

Suntem cu energia pe plus și promitem momente demne de albumele de vacanță.

Echipa VIVA La Playa va anima atmosfera cu cele mai tari jocuri și concursuri, așa că pregătește-te pentru înnot, plajă, aqua gym, spectacole în Amfiteatru, concursuri sportive, bălăceală cât cuprinde. Am ratat ceva?

DA! Vii la Cornișa, joci tenis, faci river rafting, ai lac cu bărci și hidrobiciclete. Și ghici de unde se ascultă VIVA FM cel mai bine? De la înălțime! Prietenii îți vor face poza de rigoare, cu tine în vârful peretului de escaladă.

Bălăceala și jocurile celor mici vor răsuna din zona piscinei copiilor, astfel încât toată lumea va fi conectată la relaxare.

Playlisturi antrenante, intervenții live, multă bună dispoziție și chef de distracție, toate, vara aceasta la Cornișa Aquapark&Sports din Botoșani!

Parteneri de distracție și responsabili cu premiile: Bermas Suceava, Aquaphor Filtre de Apă, CAR FLEXICREDIT, Medoptic Botoșani,  Happy Cinema Uvertura Mall Botoșani

Clinica Stomatologică Dentastic, TBI Pay, servicii stomatologice accesibile în rate, Atlantis GOLD Suceava, Rădăuți, Botoșani

Shopping City Suceava 

Viva La Playa! 

comments

comments