full screen background image

Povestea brandului Capryce a început în 2012 din dorința de a oferi cadouri inedite.

Cu siguranță vi s-a întâmplat și vouă să nu știți ce cadou să luați unei persone pe care doriți să o impresionați sau să vi se pară clișee propunerile pe care le-ați întâlnit în căutarea voastră. Pentru persoanele dragi nouă ne dorim cadouri unice şi de efect, vrem să le transmitem faptul că sunt importante pentru noi și să le surprindem cât se poate de plăcut.

Magazinul Capryce și-a prospus din prima zi de activitate să răspundă acestor nevoi și să ajute oamenii să-și exprime sentimentele prin cadouri inedite.

Capryce este o croitorie de cadouri și flori, născută din dorinţa de a îndeplini viziunile celor care îi calcă pragul. De la cei care știu exact ce vor până la cei mai capricioşi şi rafinaţi clienţi, toți pot găsi aici consiliere și îndemânare în construirea cadoului perfect.  Misiunea Capryce este de a da formă viziunii oamenilor ce apelează la ei, de a crea sau a adapta ceva în funcţie de preferinţele acestora, de a-i ajuta să creeze amintiri deosebite: fie prin oferirea unui dar care va surprinde destinatarul, fie prin înfrumuseţarea casei, sălilor, birourilor şi chiar a evenimentelor, toate acestea fiind posibile datorită mâinilor dibace și talentate, a minţii creative ce se ascunde în spatele florilor din hârtie creponată floristică, ce pot conţine în interior o bomboană, pot fi de diverse tipuri, culori şi dimensiuni.

Probabil vă întrebaţi cum se pot realiza aceste lucruri doar din câteva bomboane şi bucăţi de hârtie… Secretul este pasiunea şi dedicarea pe care cei de la Capryce le pun în fiecare set cadou, fiecare sortiment de bomboane fine şi băuturi elegante, în fiecare floare cu sau fără bomboane, în fiecare buchet cadou, buchet de mireasă, în fiecare floare gigant, în fiecare panou foto pentru evenimente, în fiecare lumânare de botez sau de cununie, în fiecare decor sau cadou care trece prin mâinile lor.

Vă invităm să descoperiţi magazinul Capryce de la piața din Hala Centrală, site-ul www.capryce.ro și pagina Facebook Capryce și Capryce Flori de hartie pentru idei inspirate de cadouri și decorațiuni inedite. Apelați cu incredere și la serviciile complexe de aranjamente florale pe care echipa Capryce le realizează. Orice idee de cadou sau aranjament floral poate fi pusă în practică? Ai o idee, spune-o unui pasionat și poate devein realialitate!

comments

comments