full screen background image

Andra Sun, live la Viva Flash

După debutul cu ,,Lacrimi”, Andra Sun revine cu o piesă scrisă chiar de ea, inspirată fiind din propriile trăiri.

,,Nu mai ești”, precum și piesa de debut a Andrei, este despre o relație care a ajuns la sfârșit, este despre sentimente incerte și puterea de a încheia o relație în ciuda amintirilor și iubirii dintre cei doi. Piesa este trap cu influnețe de pop, are un vibe fresh și actual, iar clipul piesei conține atât versuri, cât și sileuta artistei, care își exteriorizează trăirile prin muzică.

Tânăra artistă mărturisește că ,,<Nu mai ești> este o piesă foarte dragă mie, una despre o poveste din viața mea. Despre un mix de sentimente, mai exact o “îndrăgosteala” cum îmi place mie să îi spun. Când am scris-o am simțit că mă desprind de tot de trecut și că merg mai departe.

Andra studiază muzica de la 10 ani, iar talentul i-a fost descoperit de Angela Bîtlan, coordonatoarea unui cor muzical. De atunci se dedică muzicii și carierei sale de artist. În prezent, Andra urmează cursurile de canto sub îndrumarea artistei AVA (Andreea Avarvari) și s-a alăturat echipei Sonus Records alături de care lucrează în continuare la piese noi.

Muzica noului single a fost realizată de Andreea Avarvari, orchestrația de Mihai Grecan, iar versurile au fost compuse de Andra Sun, producătorul executiv fiind casa de discuri Sonus Records.

Andra SUN a fost live, la Viva Flash. Ascultă toată discuția cu Andra mai jos:

 

comments

comments