full screen background image

Felix Noa: „Amintește-ți să fii copil”

Felix Noa colaborează cu Nicole Cherry pentru single-ul “În derivă”, o piesă care vorbește momentele în care emoția și inocența copilăriei ar trebui să rămână prezente în viețile noastre. O introspecție asupra acțiunilor și etapelor din viață de adult, melodia “În derivă” ne aduce aminte de o expresie folosită constant în poezie – “simțindu-te copil nu vei imbatrani niciodată”.

‘În derivă’ este cea mai sinceră piesă scrisă până acum. Sper să fi făcut mândru copilul din mine cu această, și-i promit că, deși mai calc strâmb, îi rezerv un viitor frumos. Mă bucur mult că Nicole Cherry a acceptat invitația mea pe această piesă, a completat perfect ceea ce voiam să transmit și sper că oamenii să rezoneze cu mesajul nostru. Much love ️”, declara Felix.

Pe Felix îl cunoaștem deja din boy band-ul românesc, Last Night. De asemenea, el este producător și compozitor și a lucrat cu multe nume sonore din industria muzicală românească precum Andra, Nicole Cherry, Fly Project, Sasha Lopez și mulți alții.

Felix Noa a fost live, la Viva Flash și a povestit mai multe despre piesă și despre proiectele viitoare.

 

comments

comments