full screen background image

Briana Vîlcu se lansează cu “Fata care Cântă”

Tânăra interpretă, originară din comuna Agigea, judeţul Constanţa, Briana Vîlcu, debutează cu piesa ei de debut, “Fata care Cântă”, melodie care are și un videoclip pe măsură, realizat de către echipa “VideoStars” (Constanța).

La doar 15 ani, Briana este absolventă a şcolii populare de arte şi meserii “Teodor T. Burada” din Constanţa, plus un an de specializare
canto – muzică uşoară.

De aproximativ doi ani, a participat la mai multe festivaluri de muzică naţionale şi internaţionale, câstigând numeroase premii şi trofee.

Până în prezent, cel mai important premiu este marele trofeu al festivalului “SĂ CÂNTE TINEREŢEA”, trofeu înmânat chiar de marea şi îndrăgita noastră artistă Luminiţa Anghel, unde a obţinut 10 pe linie la toate secţiunile la care a participat.

“Fata care Cântă” este o piesă compusă de către interpretul și producătorul din Republica Moldova, EL Radu, și colegul său din Spania, “The Master Of The Sound, melodia purtând un mesaj foarte profund.

Briana a afirmat că din start ce a auzit DEMO-ul a zis că “asta e piesa mea”, simțind acea legătură specifică, o compatibilitate perfectă
între artist și piesă.

Îi urăm succes!

 

comments

comments