full screen background image

VIDEO | Radio Reporter – “Masa bucuriei – Dăruiește un meniu pentru un suflet nevoiaș și noi i-l vom duce”, o nouă acţiune filantropică a prof. Vasile Postolachi

Această ediţie a emisiunii “Radio Reporter” l-a adus în atenția dumneavoastră pe Vasile Postolachi, omul care pune pe primul loc binele semenilor.

Vasile Postolachi este doctor în teologie ortodoxă şi predă religia la Rădăuţi Prut, o comună situată la graniţa cu Republica Moldova, în Botoşani.

De trei ani, de când predă copiilor din satul bunicilor săi, profesorul a ajuns să fie numit de oameni drept “Îngerul săracilor”.

Cea mai recentă acțiune a sa este: “Masa bucuriei – Dăruiește un meniu pentru un suflet nevoiaș și noi i-l vom duce.”

Cei care doresc să se alăture cauzei sale pot achita costul unui meniu, care este de 15 lei, iar la final de săptămână, Vasile și partenerul său Andrei Nenişcă împart meniurile oamenilor nevoiași din Darabani, Bajura, Rediu, Rădăuți-Prut și Miorcani.

Cei care vor să susțină acest proiect pot achita la restauratul „Casa Andrei” contravaloarea unui meniu sau pot face donații în contul prof. Vasile Postolachi RO98BTRLRONCRT0269935701 (POSTOLACHI VASILE).

comments

comments