full screen background image

#CONCURSIAȘI

Viva FM și Biocomp te provoaca la concurs! Trimite mesaj privat pe pagina de Facebook Viva FM Iași cu numele producătorului local de dispozitive profesionale de dezinfecție cu lumină ultravioletă UV-C, care împlinește anul acesta 30 de ani de expertiză. Poți câștiga chiar tu unul dintre cele 3 dispozitive Biocomp puse în joc. Extragerile au loc în perioada 26-28 aprilie.

Premiile puse în joc sunt următoarele:

Premiul 1 UVLIGHT  STICK miniveioza USB cu sensor dezinfecție UV pentru dezinfecție calculator (extragere pe 26 aprilie)

Dispozitiv multifuncțional, cu 5 LED-uri UV-C pentru dezinfecție cu o eficiență de până la 99%.

Prevăzut cu un senzor care oprește procesul de dezinfecție în momentul în care detectează prezență umană.

Poate fi folosit pentru dezinfecția tastaturii, măștilor, telefoanelor, ochelarilor, ceasurilor, cheilor, cănilor și a altor obiecte de mici dimensiuni.

Premiul 2 UV BOX Cutie Dezinfecție Efecte Personale (extragere pe 27 aprilie)

Dispozitiv de dezinfecție cu lumină ultravioletă UV-C pentru dezinfecția obiectelor de mici dimensiuni: telefon, bani și carduri, ochelari, lentile de contact, chei, căști pentru telefonul mobil, ceasuri și bijuterii, tigări electronice etc.

Premiul 3 Dispozitiv dezinfecție 8W LBA-ER (extragere pe 28 aprilie)

Dispozitiv de dezinfecție cu lumină ultravioletă UV-C LBA-ER 8W, cu montare pe perete, pentru dezinfecția eficientă și ecologică a suprafețelor cu dimensiuni de până la 3m pătrați.

 

BIOCOMP  împlinește  anul  acesta  30  de  ani  de  producție  de  dispozitive  de dezinfecție  ecologice  cu  lumină  ultravioletă  UV-C.  Pentru  a  marca  acest  reper important de istorie și continuitate a misiunii sale organizaționale, BIOCOMP lansează 3 noutăți și exclusivități la nivel național.

Astfel, BIOCOMP anunță deschiderea  la sediul  companiei din Iași, situat în Bulevardul  Chimiei  12,  în  premieră  națională,  a  primului  magazin  specializat  de dispozitive de dezinfecție UV, unde clientii primesc consultanță specializată și pot achiziționa  dispozitive  de  dezinfecție  pentru  aer,  suprafețe  și  obiecte  la  preț  de producător. Accesul la consultanță se poate face și on-line sau telefonic.

A doua noutate semnalează lansarea serviciului de dezinfecție cu lumină ultravioletă UV-C la domiciliu, EXPRESS UV BIOCOMP, pentru început în zona metropolitană Iași. De aceste servicii pot beneficia persoanele fizice pentru a-și dezinfecta domiciliul,  dar  și  orice  companie  sau  instituție  publică  ce  dorește  să  își  dezinfecteze profesional și eficient spațiul, inclusiv împotriva transmiterii virusului SARS-CoV-2.

Odată cu lansarea acestui serviciu, pentru a asigura disponibilitatea acestuia la nivel național, BIOCOMP lansează, pentru piața națională, franciza ,,EXPRESS UV BIOCOMP,, care permite oricărei companii din România care activează sau este un start-up să ofere servicii de dezinfecție la domiciliu. Companiile francizoare vor beneficia de un pachet complet compus din training și consultanță specializată, de dispozitive de dezinfecție la preț special de intrarea pe o piață extrem de căutată, mai ales în acestă perioadă de pandemie.

Așteptăm mesajele voastre pe pagina de Facebook Viva FM Iași cu numele producătorului local care a împlinit anul acesta 30 de ani de experiență în producția de dispozitive profesionale de dezinfecție cu lumină ultravioletă UV-C. Atât de simplu poți câștiga unul dintre cele 3 dispozitive Biocomp puse în joc. Extragem câștigătorii în perioada 26-28 aprilie. Succes!

 

 

comments

comments