full screen background image

Tobi Ibitoye & Vladimir Chopsticks, live la Viva Flash

2020 a fost anul în care ne-a lipsit tuturor câte ceva, mai ales în perioada verii. Tocmai de aceea, August Day vrea să aducă mai repede zilele călduroase de vară printre noi, chiar în toiul iernii. Cu vibe-uri calde, care ne vor trimite cu gândul direct pe o plajă însorită, piesa BTCHS e perfectă pentru a-ți începe ziua. Nu contează unde te afli – doar lasă-te cuprins de nebunia marca August Day.

Îi știți deja. Artiștii din spatele acestui proiect… i-ați mai auzit în lansările anterioare. Identitatea lor? Încă un mister. Pentru că August Day este despre vibrațiile pe care le transmite și asta este tot ceea ce contează. Iar, pe lângă vibe-urile bune, rețeta completă va include mereu un producător + un artist de top, care se va tot schimba.

Un munte de energie s-a adunat la Viva Flash datorită discuției cu Tobi și Vladimir, două părți care au pus umărul la piesa BTCHS. Cei doi lucrează împreună de mult timp și spun că drumul lor artistic nu se oprește aici. Ei pregătesc noi proiecte cu vibe pozitiv și care să te facă să dansezi.

Ascultă toată discuția cu cei doi artiști mai jos.

Dacă încă nu ai ascultat piesa lor, o poți face aici.

comments

comments