full screen background image

#CONCURSIAȘI

VIVA FM împreună cu Magazinele Ogorul tău te provoacă la concurs! Trimite un mesaj privat pe pagina de Facebook VIVA FM Iași, în care să ne spui ce produse găsești la magazinele Ogorul tău și poți câștiga un voucher învaloare de 100 lei, valabil în magazine. Extragem câștigătorii în fiecarezi de luni, la VIVA Trafic, în perioada 29 martie- 28iunie 2021.

Fie ca ești profesionist sau pasionat, în magazinele Ogorul tău vei găsi specialiști ce te consiliază pentru alegerile potrivite de semințe, îngrășăminte, produse pentru protecția plantelor, echipamente agricole și gazon.

Magazinele “Ogorul tau” te invită să faci o plăcere din a cultiva, îngriji și dezvolta grădina și livada ta! Îți oferim produse de cea mai bună calitate și consultanță de specialitate! Totul pentru ferma ta într-un singur loc! Vă așteptăm în locații: Gară- Stada Străpungerea Silvestru, Nr. 7, Galata-Stada Cerna, Nr. 11, Stada Niciman, Nr. 1 (magazinUnisem) și Leţcani -Şoseaua Națională (E85), Nr. 2

Portofoliul de produse include semințe profesionale de legume de cea mai bună calitate, certificate.

Aici poți vizualiza și comanda întreaga gamă de produse www.ogorultau.ro. Detalii și pe Facebook- Ogorul tău, Instagram și Youtoube, unde vă invităm să îi urmăriți.

Nu uita de concursul nostru, din fiecarezi de luni, când oferim câte un voucher, valabil în magazinele Ogorul tău, învaloare de 100 lei. Tot ce trebuie să faci este să ne trimiți un measaj privat pe pagina de Facebook VIVA FM Iași, în care să ne spui ce produse poți cumpăra de la magazinele Ogorul tău, iar dacă ai noroc, mesajul tău poate fi extras câștigător.

Succes!

comments

comments