full screen background image

Phunk B, despre rap și proiecte muzicale, la Viva Flash

Phunk B este unul dintre cei mai buni MC din Români și asta n-o spunem noi, ci mai toți cei care-i ascultă muzica. Artistul are un flow deosebit, versuri sincere și un vocabular extrem de bogat. Despre Liviu Binescu, pe numele lui, nu se știu foarte multe, dar din discuția de la Viva Flash ne-am dat seama că este un om empatic și care iubește ce-i place și face ce iubește.

Iar dacă-i vei asculta versurile, sigur îți vei da seama de asta. Phunk s-a evidențiat încă de la început prin faptul că e versatil, atât pe versuri cât și pe linie melodică. Se știe că Phunk le are cu jocurile de cuvinte, cu transmiterea emoțiilor printr-o poezie pusă pe muzică și cu atingerea corzilor sensibile.

Recent, Phunk B a avut colaborări cu Zhao, Connect-R și Sișu. Mc-ul a spus că treaba nu stă pe loc și că are un album care stă să vină și mai multe piese care vor fi lansate în curând, printre care și una cu Miru.

Pe lângă toată discuția despre activitatea lui de MC, Phunk ne-a dat și câteva îndemnuri valoroase. Ascultă toată discuția mai jos:

comments

comments