full screen background image

RT TAX – „Returnarea taxelor face parte din rutina noastră zilnică”

RT TAX – „Returnarea taxelor face parte din rutina noastră zilnică”

 

Fondată în anul 2000, RT Tax a devenit o companie de top în recuperarea taxelor. În cei 20 ani de activitate, au format o rețea de peste 400 de parteneri din întreaga lume. Au ajutat peste 250 000 de clienți să-și restituie taxele și acest număr crește rapid în fiecare an.

Alina Cojocaru: Criza economică provocată de pandemia de coronavirus (COVID19) a închis peste un milion de locuri de muncă în primul trimestru din 2020. Având în vedere această situație, pot românii întorși acasă să solicite statelor în care au lucrat recuperarea impozitului plătit?

„Anul 2020 a fost un an care a răsturnat normalitatea și realitatea așa cum le cunoșteam noi. Concret, mulți români nu au mai avut șansa să plece în străinătate, spun asta pentru că și noi avem mulți clienți în această situație.

Revenind la întrebare, banii pentru recuperarea impozitului au intrat în bugetul statului respectiv, odată cu reținerea lor din salariul angajatului, în momentul în care noi solicităm recuperarea impozitului pe venit, acești bani vin din bugetul statului unde au fost plătiți. Răspunsul este un da hotărât, se pot solicita acești bani și chiar se primesc” a menționat Business Development Manager, Szabi Zsoldos.

Alina Cojocaru: Pentru că au fost și o serie de înșelăciuni în mediul online pe această temă, e important ca oamenii să aibă încredere în serviciul de recuperare taxe. Așadar, să încercăm împreună să demontăm o serie de mituri: „Nu pot pleca înapoi”, „Nu primesc pensie”, „Costă prea mult”.

„Procesul de recuperare a taxelor este reglementat de niște legi în fiecare țară. Chiar și nemții își fac recalcularea taxelor pe impozite, așa și englezii, etc. Este un proces perfect legal și este la îndemâna cetățeanului din țara respectivă, dar și a cetățenilor din România, fiind membri ai UE. Este foarte important să lucrăm pe baza unui contract, au fost multe înșelăciuni.

Cât despre pensii, explicația este foarte simplă, noi nu recuperăm banii din pensie, sau alte fonduri sociale, fondul de pensii se plătește în alte conturi și este gestionat diferit”, a spus Business Development Manager, Szabi Zsoldos.

Cei de la RT Tax sunt o echipă de specialiști calificaţi, cu o experiență îndelungată. Colaborează cu autoritățile fiscale străine de peste 20 ani și, din acest motiv, pot garanta o restituire rapidă și eficientă a impozitului pe venit. Au cerinţe şi standarde de înaltă calitate în serviciile oferite pentru clienţi.

Ascultă interviul integral aici:

comments

comments