full screen background image

#CONCURSIAȘI

VIVA FM împreună cu Lavanda Laurei și H.bebe te provoacă la concurs! Trimite un mesaj privat pe pagina de Facebook VIVA FM Iași, în care să ne spui ce produse îți dorești de la Lavanda Laurei și H.bebe și poți câștiga un voucher în valoare de 100 lei, valabil în magazin. Extragem câștigătorii în fiecare zi de vineri, la Viva Trafic, în perioada 1 martie- 1 mai 2021.

Poveștile brand-urilor Lavanda Laurei și H.Bebe, ca și produsele pe care aceste două firme le realizează handmade sunt minunate!

Din dragoste pentru natură s-a născut Lavanda Laurei. Cu o misiune asumată, aceea de a oferi clienților produse naturale care să vindece, atât fizic, cât și sufletește, antreprenorii ieșeni au reușit să pună în valoare multiplele proprietăți ale lavandei. Uleiul esențial din lavandă și apa florală de lavandă (din producție proprie) sunt de nelipsit din fiecare produs cosmetic, iar alături de uleiurile vegetale de cea mai bună calitate și alte uleiuri esențiale pure, aceștia realizează produse de excepție care te învăluie cu parfumul lor delicat și oferă îngrijirea de care pielea noastră are nevoie pentru a fi sănătoasă.

Descoperă gama de produse naturale din lavandă și alte uleiuri esențiale, produse în atelierul propriu Lavanda Laurei, aici- https://lavandalaurei.ro/magazin/

Povestea H.bebe a început, poate cum era și firesc, de Ziua Copilului, pe 1 iunie 2017. Tânăra antreprenoare căuta o alternativă pentru hainuțe de bună calitate, frumoase și practice pe care să le poarte fiul ei. Și uite așa, dintr-o necesitate, a aparut o pasiune pentru hainuțe numai bune pentru copiii pregătiți să descopere lumea. Calitatea fără compromisuri a produselor H.bebe se reflectă atât în materialele folosite, cât și în modul de execuție a fiecărui articol vestimentar. Pe lângă modele originale, realizate cu printuri unicat se pot concepe și articole personalizate în funcție de preferințe părințilr sau ale copiilor.

Aici poți vizualiza întreaga gamă de produse handmade, marca H.bebe- https://www.hbebe.ro/

Magazinul fizic Lavanda Laurei și H. bebe se află pe bulevardul Ștefan cel Mare, nr. 4 și te asteaptă cu produse handmade fabricate în Iași. Personalul amabil te poate ajuta și consilia la nevoie să alegi cele mai bune produse pentru tine și cei dragi.

Nu uita de concursul nostru, din fiecare zi de vineri, când punem la bătaie un voucher în magazine în valoare de 100 lei. Tot ce trebuie să faci este să ne trimiți un measaj privat pe pagina de Facebook VIVA FM Iași, în care să ne spui ce produse îți dorești de la Lavanda Laurei și H.bebe și cu puțin noroc mesajul tău poate fi extras câștigător.

Succes!

comments

comments