full screen background image

RT Tax recuperează taxele din străinătate pentru dumneavoastră

Vorbim despre un subiect foarte important, cu adresabilitate în zona recuperărilor de taxe pentru cei care au lucrat în străinătate. Vă propunem astăzi un serviciu de recuperare a impozitului pe venit pe care cu ușurință îl puteți contracta de pe rttax.ro sau recuperareataxelor.ro, compania are peste 400 de parteneri în toată lumea.

RT Tax vă ajută să recuperaţi impozitul plătit în Marea Britanie, Olanda, Germania, Norvegia, Danemarca, Irlanda, SUA. De asemenea, RT Tax oferă rambursarea alocaţiei pentru copii din Germania, Norvegia, Olanda şi rambursarea banilor de concediu din Danemarca. RT Tax colaborează cu autorităţile fiscale din ţările străine şi garantează o procedură eficientă de returnare a impozitului.

Pentru a afla mai multe detalii despre acest serviciu, stăm de vorbă cu Business Development Manager, Szabi Zsoldos: „RT Tax s-a deschis acum 20 de ani, în urma unei nevoie venite din partea muncitorilor care se întorceau din străinătate și nu se descurcau cu recuperarea impozitului pe venit rămas în țările străine din care veneau. RT Tax este prezent în România din 2015, biroul nostru central este la Cluj-Napoca și de aici deservim clienții de pe întreg teritoriul României. Avem prezență în mai mult de 10 țări din Europa, legături directe cu oficiile fiscale din fiecare țară pe care ați menționat-o mai devreme. RT Tax înseamnă respect și seriozitate față de clienții care apelează la serviciile noastre, o echipă de profesioniști formată din juriști, economiști, specialiști în taxe și impozite. Oferim informațiile inițiale, completare dosar, depunere declarații, practice, tot procesul de la acte până la primirea banilor de către clienți”.

Alina Cojocaru: Așadar, o echipă întreagă de profesioniști lucrează la acest lucru. Mă gândesc că există un impact foarte mare atât în rândul oamenilor cât și la nivel economic în țara noastră ca urmare a acestor eforturi pe care le depuneți. Cum anume s-ar reflecta asta din punct de vedere social dar și economic?

„Din punct de vedere social este foarte important ce facem noi pentru că multe persoane nu s-ar descurca cu întreg procesul până la final deoarece, fie nu cunosc legislația, fie nu cunosc limba, fie nu se descurcă în completarea dosarului, fie nu cunosc termenele de depunere a diverse documente, există niște legi în statele respective care trebuie respectate. Cu ajutorul nostru recuperează sume mari de bani, la care nu se așteptau sau pe care în mod normal i-ar fi pierdut”.

Ca urmare a activității RT Tax în economia locală și națională sunt injectate sume considerabile pentru că majoritatea românilor care se întorc în țară investesc banii respectivi aici.

Detalii puteți afla accesând: rttax.com sau recuperareataxelor.ro

Ascultați interviul integral, mai jos:

 

comments

comments