full screen background image

#CONCURSURI

“În toată existenţa omenească

Nu a existat zidire durabilă

Dacă în ea nu a fost zidită o femeie.”

Adrian Păunescu

De dragul tău s-au scris poezii și cântece, de dragul tău, s-au cucerit teritorii, de dragul tău, VIVA FM are o campanie specială: “De dragul tău, femeie!”

În perioada 1-8 martie avem invitate în programele radio VIVA FM femei cărora vrem să le mulțumim pentru contribuția lor în comunitate. Pentru că timpul nu este suficient să vă transmitem recunoștința noastră nominal, vă dorim vouă, tuturor femeilor și mamelor, să vă atingeți potențialul maxim, să fiți mereu fericite și împlinite pe toate planurile!

Pe 8 martie, VIVA FM sărbătorește femeia! Pentru a fi cea mai bună versiune a sa, femeia trebuie apreciată, iubită și respectată, iar VIVA FM împreună cu partenerii săi doresc să contribuie la acest lucru.

CONCURSURI

Așadar, sărbătorim femeia și o răsfățăm cu premii: vouchere pentru servicii de beauty, premii dulci și flori. Trimite un mesaj privat pe pagina de Facebook din orașul în care ne asculți (VIVA FM Iași, VIVA FM Suceava, VIVA FM Botoșani și VIVA FM Neamț) în care să ne transmiți un mesaj de „La mulți ani!” (scris sau audio) pentru o femeie importantă din viața ta și poți câștiga un premiu deosebit. Pe 8 martie alegem urarea câștigătoare prin tragere la sorți și dăm voce mesajului tău pe radio (dacă este scris îl interpretăm noi, dacă este audio dăm direct play)!

Dedicația ta prinde voce la VIVA FM!

Partenerii campaniei și premiile pentru EA:

IașiSalon Elemis și AVON (premiu: voucher la salon și produse de înfrumusețare)

SuceavaEndermoclinic (premiu: voucher pentru servicii de înfrumusețare)

BotoșaniANVI Center About Fit și AVON (premiu: abonamente la sală și produse de înfrumusețare)

Piatra NeamțAllure Beauty Studio și AVON (premiu: voucher la salon și produse de înfrumusețare)

Mulțumim Florăria Diva (Suceava) și Racemi Design (Iași) pentru aranjamentele florale oferite invitatelor noastre din emisiunile radio, în perioada 1-8 martie.

 

comments

comments