full screen background image

Edith Val- o pasiune și o promisiune!

Îmbrăcată-n voaluri albe și dantelă franțuzească, femeia nu pășește, ci plutește. Așa s-ar spune, iar eleganța și gingășia emanată cu ajutorul rochiei ce învăluie liniile corpului, oglindesc perfect personalitatea acesteia. Și nu e vorba despre o rochie, ci despre ACEA rochie, creată special după preferințele miresei și integrată în povestea celei mai frumoase nopți. Ce are în comun o viitoare mireasă cu brand-ul EDITH VAL? O poveste, o promisiune și  un legământ.

Atelierul EDITH VAL este cunoscut pentru creațiile vestimentare custom-made care urmăresc atent preferințele clientului. Mătasea, dantela romantică, cristalele Swarovski, broderie haute-couture cât și tulle-ul fin sunt doar câteva dintre elementele ce definesc rochiile create de atelierul Oanei Fîrțigu. Prin atenția la detalii, a dezvoltat noi tehnici de aplicare manuală a dantelei, broderiei și a cristalelor astfel încât să pună în valoare corpul, materialele folosite și modelul rochiei. Fiecare rochie este realizată de la 0 în întregime în Atelier, astfel încât clienta poate alege fiecare detaliul al rochiei, de la culoare, materialele folosite, tipul de dantelă, până la felul în care detaliile vor fi cusute manual pe aceasta.

Atât logo-ul cât și povestea atelierului sunt strâns legate de povestea familiei designer-ului Oana Valentina Fîrțigu. Logo-ul EDITH VAL încorporează elementele specifice zonei de munte în care aceasta a crescut, cu personalitatea puternică și valorile după care se ghidează în ceea ce realizează. Coarnele de cerb sunt un tribut adus familiei sale și bunicului care a avut încredere și a ghidat-o  în alegerea carierei. Personajul feminin simbolizează personalitatea puternica ce a dus în spate și a luptat pentru realizarea acestui atelier, personaj protejat de trofeu, de familie.

Rochiile de seară și rochiile de mireasă EDITH VAL sunt alegerea perfectă în mometul în care clienta își dorește o ținută realizată după măsurile sale, care să urmeze atent liniile corpului, și care este confecționată din materiale de calitate, din România sau din străinătate.

comments

comments