full screen background image

#CONCURSURI

În luna februarie sărbătorim iubirea, radioul și undele pe care le creează cele două experiențe în viața noastră. ”Simțim cel mai mult că trăim atunci când suntem îndrăgostiți”(John Updike). Avem destul de mult curaj să ne încredem în acest sentiment încă o dată și încă o dată… și astfel descoperim bunătatea, frumusețea și compasiunea pentru perioadele prin care trecem.

Iubirea are calitatea magică de a construi sens, conexiune și de a transforma zilele obișnuite în momente memorabile. Luna aceasta VIVA FM trăiește alături de tine iubirea încercuind în calendar 3 zile speciale: 13 Februarie (Ziua Internațională a Radioului), 14 Februarie (Ziua Îndrăgostiților ) și 24 Februarie (Dragobetele), cu multe surprize pregătite pentru voi.

Concursurile demarate în cadrul campaniei noastre ”Iubește Radioul” își așteaptă câștigătorii. Trimite-ne un mesaj privat pe pagina de Facebook din orașul în care ne asculți (VIVA FM Iași, VIVA FM Suceava și VIVA FM Botoșani) în care să ne spui ce iubești tu și poți câștiga o cină pentru două persoane la restaurantul partener din orașul tău. Așteptăm cu drag să aflăm ce vă face pe voi să aveți “fluturi în stomac”.

Partenerii campaniei:

IașiCity View

SuceavaTaverna Bachus

BotoșaniComplex Casa Lux

comments

comments


TAG