full screen background image

Toma Alexandru, live la Viva Flash

Schimbăm registrul și aterizăm în zona stand-up, cea în care ne-am refugiat ore întregi pe zi în perioada carantinei și nu numai.

Stand-up-ul a prins avânt în România în ultimii ani, fapt care nu poate decât să ne bucure, pentru că sunt create, gândite și aplicate o mulțime de proiecte frumoase, care stârnesc râsete și voie bună.

Un astfel de proiect este Detectivul Animat, gândit și creat de Toma Alexandru, zis și Micul Toma. Comediantul avea ideea în cap încă din copilărie, însă pandemia i-a oferit și timpul necesar să o pună în practică. Așa că a adunat oameni talentați, și-a sunat prietenii și a pus la care o serie animată. Toma spune că încă nu știe exact cu ce frecvență vor apărea episoadele din Detectivul Animat, dar că speră ca seria să aibă o continuitate frumoasă, iar episoadele să apară mai des.

Totuși, seria animată nu este singurul proiect pe care îl are comediantul. Vlogging-ul este un job pentru Toma și se ocupă de el ca la carte, așa cum se ocupă și de spectacolele de stand-up.

Ascultă toată discuția cu Toma mai jos:

comments

comments