full screen background image

AUDIO. Toate detaliile despre Rocanotherworld Winter Edition

Dragii mei, uneori, unele lucruri sunt atât de frumoase încât vrem să oprim timpul în loc și să simțim, să trăim, să visăm, într-un cuvânt, să fie magie. Avem și oamenii care fac asta de mult timp, anul acesta au dat dovadă de creativitate, dar și responsabilitate. De iubire față de comunitate, dar și de progres. Au fost și sunt pe buzele noastre, pe frecvențele noastre și ne bucură cu vești frumoase și la final de an. Elisabeta Ifrim a vorbit  despre  Festivalul Rocanotherworld Winter Edition, cu Anca Mitrică – PR-ul evenimentului. Puteți asculta interviul integral aici:

Dupa cea de-a cincea ediție desfășurată între 24 – 28 iunie în zona de agrement Ciric din Iași, care a reunit 15 artiști alături de participanti în condiții de maximă siguranță, fiind primul festival post lockdown din România, echipa Rocanotherworld a plănuit o ediție de iarnă a festivalului, online, între 20 – 24 ianuarie. Evenimentul va pune la dispoziție publicului înregistrări ale concertelor trupelor de la ediția din vară, pentru a extinde experiența de festival și pentru cei care nu au putut fi prezenți.

De asemenea, Rocanotherworld Winter Edition va reprezenta un semn de solidaritate față de trupele ce au concertat la festival în această vară și care în anii trecuți au performat pro bono pentru a fi alături de cauzele promovate de Rocanotherworld. Achiziționarea biletelor va contribui atât la susținerea lor, cât și a cauzei caritabile. Trupele vor fi anunțate în curând, iar biletele vor putea fi disponibile pe iabilet.ro.

Respectând tradiția caritabilă și valorile festivalului, #becurious, #bedifferent, #beforothers, în vara anului 2020, echipa Rocanotherworld a ajuns în 4 sate din comuna Lungani din județul Iasi. Cu ajutorul publicului, a voluntarilor și alături de principalul partener, Kaufland Romania, au fost sprijinite 500 de familii cu pachete cu produse alimentare de bază, de igienă și sanitare, de maximă necesitate în vremuri pandemice.

Festivalul va susține și la această ediție online familii din mediile defavorizate, care au nevoie de ajutor și vor ajunge din nou în comuna Lungani cu pachete cu alimente, produse extrem de necesare în lunile de iarnă, produse de curățenie și materiale sanitare obligatorii pe timp de pandemie.

Reprezentând un demers colectiv de a dărui, Rocanotherworld urmărește întotdeauna, prin acțiunile întreprinse, crșsterea nivelului de conștientizare asupra problemelor din societate și caută soluții astfel încât să aibă un impact pozitiv asupra acestora, bazându-se pe implicarea comunității.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza