full screen background image

Chriss Casper va lansa o platformă unică în România

Cu o energie molipsitoare, un zâmbet pe care-l simți prin microfon și un munte de creativitate, Chriss Casper ne-a adus numai surâse deloc timide în colțuri de gură, la Viva Flash. Artistul, cunoscut pentru carisma și talentul lui muzical bifează, la momentul actual, mai multe proiecte pe care vrea să le lanseze.

Chriss Casper scrie versuri, este producător, inițiator de proiecte, videograf, face rap și este și digital marketer, prin urmare se menține activ. „Energia este ceva ce mă definește și pasiunea nu mă lasă niciodată să mă odihnesc. Eu nu am un loc de muncă, am un stil de viață.

Casper este un pasionat și toată viața a fost pasionat de ce a făcut. Și, așa cum ne-a spus și el, toate eforturile lui au prins contur, acum în preajma sărbătorilor. La Viva Flash, Casper ne-a vorbit despre un super proiect ce urmează a fi lansat. „Toate aceste eforturi au ajuns acum la un rezultat. Se anunță o colaborare foarte mare între mine și toți artiștii pentru care scriu, o platformă super tare care se lansează în Europa. Multe festivaluri foarte mari deja au semnat cu noi și mă bucur că vom putea face concerte la nivel european, foarte mari și super profi.”

Platforma despre care vorbește Casper este una europeană și va fi lansată anul viitor. „Pot pune la dispoziția artiștilor un panel de expunere. Îmi doresc ca toată Europa să vadă ce poate România. O să fie de la anul, toată lumea va auzi de platforma asta unde se vor ține show-uri, concerte.

Lui Casper îi place și reușește să uimească lumea cu talentul și vibe-ul său inconfundabil. Asta a făcut și alături de Daria Pintilie, cu duo-ul fantastic IT’S US. Despre tânăra Daria, în vârstă de 15 ani, Casper spune că este un fenomen muzical. Mai mult, Chriss Casper spune că luna decembrie nu va trece fără noi lansări, așa că de Crăciun Daria pregătește câteva colinde frumoase. În orice caz, e doar un drum în sus, așa că te poți aștepta doar la lucruri frumoase pe viitor din partea lui Casper.

Ascultă întreaga discuție cu Chris Casper mai jos:

comments

comments