full screen background image

Dumitru Sandu este un tânăr de doar 26 de ani, din Belcești, județul Iași, care acum 6 ani a rămas imobilizat într-un scaun cu rotile. În scurta sa adolescență o întâmplare nefericită i-a marcat tot restul vieții, o încăierare la discotecă i-a schimbat destinul cu un scenariu sumbru. Nu este loc de acuzații pentru că fiecăruia dintre noi i s-ar fi putut întâmpla o nenorocire, însă pentru că norocul a fost de partea noastră, ghinionul s-a năpustit asupra altora și unul dintre ghinioniști este Dumitru. Tânărul a pierdut efectiv o parte din craniu, dar ceea ce l-a imobilizat la pat nu a fost o afecțiune neorologică, ci un fractură de șold neidentificată inițial, care s-a calcifiat greșit. Sigura soluție pentru ca tânărul să meargă din nou fiind acum o operație- artroplastie totală de sold. Intervenție se poate realiza, din fericire, chiar la Iași, însă costul acesteia este de 25 000 lei, plus costurile de recuperare, sumă mult prea mare pentru Dumitru și familia sa, al cărei venit este doar indemnizația pentru persoane cu handicap, pe care acesta o primește de la stat.

Un grup mic de oameni strigă după ajutor pe Facebook- https://www.facebook.com/baziluc.alina/posts/3509442849125590, însă rezultatele întârzie să apară. Viva FM a aflat prin intermediul unui partener de acest caz și a răspuns pozitiv propunerii de a disemina informația mai departe. Așadar vă aducem la cunoștintă cazul lui Dumitru Sandu și vă încurajăm pe fiecare dintre voi să vă implicați și să-l ajutați pe acest tânăr să meargă din nou!

În numele lui Dumitru vă cerem ajutorul pentru ca operația de care are atât de mare nevoie să se întâmple, ca apoi el să primească o nouă șansă la viață. În mod obișnuit dorințele de Crăciun pentru oameniii normali sunt altele, dar cea mai mare dorință a băiatului este să se descurce cât de cât singur şi să nu mai depindă atât de mult de familie, mai ales pentru că mama lui este în vârstă și în ultimul an a rămas și fără auz.

Vă puteți implica de pretutindeni pentru ca Dumitru să poată trece cu bine de această provocare a vieții. Tânărul nu a încetat să creadă în minuni și acum crede că minunea lui putem fi chiar noi. Împreună, donând fiecare câte o sumă de bani, oricât de mică ar fi ea, pentru Dumitru înseamnă o nouă șansă.

Contribuie și tu, cu orice sumă de bani pentru operația lui Dumitru Sandu, la următoarele conturi:

✅ CONT LEI : Titular: MARIAN SANDU IBAN: RO32RZBR0000060019687228 ,Raiffeisen Bank ,Cod swift: RZBRROBU

✅ CONT EURO: Titular: MARIAN SANDU IBAN: RO21RZBR0000060021699885 ,Raiffeisen Bank ,Cod swift: RZBRROBU

✅  Prin  REVOLUT la nr. de telefon ☎️  +40757314008 ( Sandu Marian)

Cei care doresc să îl ajute pe Dumitru, dar nu o pot face prin metodele menționate mai sus, ne pot contacta și vom găsi împreună o soluție.

comments

comments