full screen background image

#CONCURS IASI&SUCEAVA

Radio Viva FM și Centrele de testare OK MEDICAL din Iași și Suceava oferă prin concurs teste rapide PCR. Urmărește paginile de Facebook Viva FM Iași și Viva FM Suceava și înscrie-te la concurs printr-un mesaj cu numărul tău de telefon, pe messenger-ul paginii de Facebook, a radioului din orașul în care ne asculți. Dacă vei fi extras câștigător, noi te vom suna în direct și îți vom adresa o întrebare legată de centrele de testare OK MEDICAL. Perioada campaniei 17 decembrie 2020-15 ianuare 2021.

Despre Centrele de testare OK MEDICAL

  • Centrele de testare OK MEDICAL realizeză testări rapide PCR, pentru dectectarea infecției cu Sars Cov2 (walk in /dirve thru), în mai mulțe orașe din țară.
  • Centrul de testare OK Medical din Iași se află pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, în parcare Iulius Mall. Centrul de testare OK Medical din Suceava se află pe Calea Unirii 22, în parcarea Iulius Mall.
  • Tot procesul de testare Real Time-PCR durează între 3-5 minute.
  • Rezultatele testului se livrează în 24-48 h.
  • Nu exista o limita de vârstă impusă pentru testarea în centrele OK Medical.
  • Până acum în România au fost realizate 140.000 de teste pentru dectectarea infecției cu Sars Cov 2 la centrele OK MEDICAL din țară.

Înscrie-te la concurs și poți câștiga un voucher pentru o testare PCR, în valoare de 390 lei la centrele OK MEDICAL din orașul tău. Voucherele au o valabilitate de 60 de zile. Ai grijă de tine și de ceilalți!

comments

comments