full screen background image

Iarina revine în forță la final de an

Iarina nu stă degeaba pe final de an și, așa cum ne-a promis la ultima discuție, revine cu hituri fresh și cu vibe de vară.

Artista a vorbit, în premieră, chiar în ziua lansării despre piesa „Cry”, piesă semnată de Olivia Addams și Marius Dia. Cu un sound clasic și de fiecare dată fresh și surprinzător, piesele produse de Monoir aduc la lumină vibe-ul serilor de vară. Vocea caldă și inconfundabilă a Iarinei nu face decât să completeze mesajul transmis prin versuri în piesa Cry.

Piesa este foarte importantă pentru mine, mai ales că a fost lansată într-un an complicat, este o piesă sensibilă și mă bucur să pot vorbi astăzi cu voi despre ea”, spune Iarina la Viva Flash.

Iarina spune că versurile vorbesc despre ce simți atunci când persoana pe care o iubești nu te iubește sau nu te iubește cu aceeași intensitate. „Este prima piesă la care nu am intervenit decât vocal și mi-a plăcut de îndată ce am auzit-o, le mulțumesc prietenilor mei pentru asta.

Artista de la Thrace Music spune că videoclipul a fost filmat având grijă să se respecte măsurile de siguranță. „Am avut nevoie doar de o zi și mi-a plăcut mult la filmări, a fost bine.

Cât despre colaborarea cu Monoir, Iarina spune că se  potrivesc perfect: „colaborarea cu Monoir este foarte tare, iar piesele pe care le facem împreună se realizează frumos și ne potrivim cu toții din punct de vedere muzical. A fost mai complicat acum că nu am putut să ne vedem și să facem obișnuitele sesiuni de studio, dar ne-am descurcat.

Deși mai are multe proiecte muzicale în tolbă, Iarina vrea ca pe final de an să se bucure de timpul petrecut în familie, acasă.

Ascultă întreaga discuție cu artista mai jos:

comments

comments


TAG