full screen background image

VIDEO | Ion Paladi, în studioul VIVA FM: „Pentru mine sărbătorile înseamnă familie”. Ce proiecte pregătește artistul pentru perioada următoare

Început de weekend plin de surprize la VIVA FM – Radioul Sărbătorilor de Iași. Vineri, 11 decembrie, interpretul Ion Paladi a fost prezent în studioul VIVA FM Iași, la #DiminețiAnimate cu Andrei Giurgia.

Artistul a avut o surpriză, în spiritul Crăciunului, pentru ascultătorii VIVA FM. Ne-a vorbit despre copilărie, despre importanța Crăciunului sărbătorit în familie. Am aflat și care sunt proiectele următoare pe plan muzical.

De asemenea, alături de artistul Ion Paladi, în studioul VIVA FM a fost prezent și antreprenorul Nicolae Pojoga, cel care ne-a dat cele mai dulci detalii despre #Dulcinella, cea mai mare rețea de ateliere de cofetărie artizanală din Republica Moldova. Joi, 10 decembrie, a fost deschis primul magazin Dulcinella la Iași, dar asta nu este singura supriză dulce. În perioada următoare, alte patru cofetării Dulcinella vor fi deschise în zona Moldovei: Iași, Pașcani, Botoșani și Suceava.

Întreaga emisiune poate fi urmărită mai jos:

comments

comments