full screen background image

Dl Goe caută fata de la radio

Tu știi cine e fata de la radio?

În orice caz, până acolo povestea-i lungă. Dani Ionescu, într-o plimbare cu taxiul ce spunem noi că a fost fructuoasă, ascultă la radio o voce feminină de care se îndrăgostește și așa ia naștere piesa „Fata de la radio”. „Piesa a luat naștere foarte simplu: eram în Uber într-o zi și am auzit o voce la radio care mi s-a părut super frumoasă, dar nu i-am auzit numele fetei așa că am hotărât să facem o piesă despre asta.

Trupa DL Goe este o trupă formată din cinci artiști care spun povești. Mai mult, trupa s-a închegat pornind de la o discuție din Uber. Dani Ionescu spune că atunci când s-au adunat, s-au hotărât să fie o trupă diferită față de ce există în acest moment.

Prin urmare, au decis să spună povești.  „Am realizat că oamenii încă au nevoie de povești și vor să audă povești și am decis să facem acest prim album, un album despre un Goe care a crescut și care s-a dus la facultate și s-a angajat la un magazin acolo unde se îndrăgostește de o fată care stă la coadă. Pentru acest album au participat mai mulți colegi de-ai noștri, actori. Acum am lansat Fata de la radio și așteptăm să vedem cum o primește publicul.”

„Fata de la radio” a fost scrisă în carantină și este o întreagă poveste de dragoste spusă în rime îndrăznețe.

Poveștile băieților din trupa DL Goe nu se opresc aici. Dani Ionescu spune că este pus pe treabă și că mai are multe întâmplări pe care vrea să ți le spună. Urmărește-l pe rețelele sociale, acolo unde îți spune tot ce vrei să știi. „Vrem să mai spunem și alte povești, vrem să mai facem și cover-uri și să mai pregătim un album. Pregătim și niște chestii online, așa că avem niște idei în cap”, mai spune Dani Ionescu.

Ascultă toată discuția cu Dani Ionescu mai jos:

comments

comments