full screen background image

#CONCURSIAȘI

În luna cadourilor surprizele vin una după alta! După ce am anunțat cu bucurie deschiderea primului atelier de cofetărie artizanală, Dulcinella în Iași, vă provocăm, împreună cu partenerul nostru, la un concurs pe cinste!

Trimite un mesaj privat pe pagina de Facebook VIVA FM Iași cu adresa locației celui mai nou punct Dulcinella din Iași și poți câștiga prin tragere la sorți, în fiecare zi de luni, miercuri și vineri un pachet cu produse Dulcinella. Perioada campaniei 14-23 decembrie. Nu uita să ne lași în mesaj privat și numărul tău de telefon, pentru a putea lua legătura cu tine, în cazul în care mesajul tău va fi extras câștigător.

Dulcinella este cea mai mare rețea de ateliere de cofetărie artizanală din Republica Moldova, iar în 2019 a trecut Prutul și a deschide primele cinci magazine în România, la Bacău, Piatra Neamț și Târgu Neamț.

În luna decembrie a anului 2020, Ion Paladi, cunoscut interpret din Basarabia, împreună cu Dulcinella aduc alte cinci magazine la noi, de data aceasta la Iași, Pașcani, Botoșani și Suceava.

Cel mai nou atelier de cofetărie artizanală, Dulcinella din Iași a fost deschis joi, pe 10 decembrie 2020, pe strada Palat nr.1, la parterul Centrului Comercial Moldova Center.

Pentru că surprizele nu se opresc aici, Dulcinella anunță reduceri de 30% la toată gama de produse din noul magazin deschis în Iași, până pe 14 decembrie! Promoția vine în semn de mulțumire pentru primirea călduroasă a ieșenilor, dar și pentru a îndulci și a încălzi această perioadă delicată pe care traversăm.

Dulcinella vă așteaptă cu o gamă largă de produse de cofetărie, patiserie și placintărie – tradiționale moldovenești și inovatoare, produse Raw&Veg, după rețete proprii, gândite și fabricate 100% artizanal. Personalul amabil te poate ajuta să alegi sau să personalizezi un cadou dulce pentru cineva drag, având posibilitatea de a realiza produse și pe comandă.

Nu este întâmplător faptul că primele lucruri care ne vin în minte când ne gândim la Republica Moldova sunt: ospitalitatea oamenilor și gustul inconfundabil al produselor alimentare, și în special, a celor din categoria dulciurilor.

Nu uita de concursul cu premii Dulcinella! Așteptăm mesajele voastre, în mesaj privat pe pagina VIVA FM Iași și vă dorim mult succes tuturor!

 

comments

comments