full screen background image

#ConcursIAȘI

Căutăm idei de cadouri la Egros Shopping Iași și le premiem cu vouchere de cumpărături!

Pentru că am aflat deja că mulți dintre ascultătorii noștri au avut parte de experiențe frumoase la Egros Shopping Iași, venim cu acum cu o nouă provocare din partea partenerului nostru!

Pentru că sărbătorile de iarnă ne bat la ușă și mai avem în plus multe alte motive pentru care căutăm cadouri pentru cei dragi, venim în sprijinul nostru, al tuturor, cu o propunere care să facă shoppingul și mai plăcut! Vă provocăm să construim împreună cea mai lungă listă cu idei de cadouri ce pot fi cumpărate de la Egros Shopping Iași și cei mai norocoși dintre voi vor fi premiați în fiecare zi de luni, miercuri și vineri cu vouchere de cumpărături în valoare de 150 lei, valabile în magazinele Egros.

Tot ce trebuie să faci este să ne trimiți mesaj privat pe pagina de Facebook VIVA FM Iași cu o idee de cadou ce poate fi cumpărat de la Egros Shopping Iași și numărul tău de telefon pentru a fi sunat în direct la radio, dacă vei fi extras câștigător. Perioada campaniei este 2-22 decembrie.

Condiții de participare:

Participanții trebuie să trimită mesaj privat pe pagina de Facebook Viva FM Iași cu o idee de cadou ce poate fi cumpărat din magazinele Egros și un număr de telefon, unde pot fi contactați în cazul în care sunt desemnați câștigători.

Participanții trebuie să aibă domiciliul în județul Iași și să-și asume ridicarea premiului de la sediul VIVA FM (Str. Sf. Andrei nr. 16A Iași ).

Participanții trebuie să aibă vârsta de peste 18 ani.

Tot în perioada 2-22 decembrie puteți câștiga zilnic, de luni până vineri, unul dintre cele 3 vouchere puse în joc pe zi, direct în complexul comercial Egros Shopping Iași. Este atât de simplu: mergeți la cumpărăruri în Egros și cu puțin noroc, câștigați un voucher în valoare de 150 lei, ce poate fi valorificat în magazinele din complex. Câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți. Mult noroc!

Despre Egros Shopping Iași

Complexul comercial Egros Shopping Iași este unul dintre cele mai mari centre comerciale din zona Moldovei ce își dorește să fie cât mai aproape de dorințele și nevoile celor care îi vizitează. Cele peste 800 de standuri comerciale, (cu suprafețe cuprinse între 12 și 200 de metri pătrați), vin în întâmpinarea cliențior cu o varitate de produse și servicii de la îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie, accesorii GSM, farmacii, agenții de voiaj, mobilier, atelier de retuș, schimb valutar și salon de înfrumusețare.

Prin varietatea de produse și servicii puse la dispoziție, Egros Shopping Iași este alături de clienții săi în cele mai importante momente. Dacă vă casătoriți sau poate vă pregatiți să deveniți părinții spirituali ai unui copil aici găsiți tot ce aveți nevoie pentru ca de la botez să nu lipsească nimic: hăinuțe, căruciore și accesorii, jucării și lumânări de botez.

Dacă vă pregătiți să vă oficializați dragostea prin căsătorie sau dacă sunteți doar invitați la un astfel de eveniment aflați că Egros Shopping Iași vă oferă nenumarate opțiuni de rochii de mireasă sau de ocazie, costume elegante, pantofi și accesorii.

De asemenea Egros Shopping vă poate fi alături și în momentele nefericite ale vieții, venind în sprijunul dvs. cu o gamă extinsă de produse necesare în cazul unei înmormântări sau pomeniri.

Tot la Egros Shopping puteți găsi cadoul perfect pentru cei dragi sau obiecte de mobilier și decorațiuni interioare pentru casa visurilor dvs. Iar dacă aveți nevoie de o pauză între cumpărături, vă puteți lua doza de energie din zona de Food. Egros Shopping Iași oferă posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de produse la prețuri accesibile, în spații modern amenajate, care garantează confortul unei experiențe placute de shopping.

comments

comments