full screen background image

#ConcursIAȘI

Viva FM și Maxi Pet te invită, alături de animalul tău de companie, la o un concurs pe cinste! Dacă ești un “stăpân” adevărat, sigur ai telefonul plin de poze amuzante cu pisicuța ta, cățelul sau papagalul tău și de aceea avem o provocare pentru tine! Tot ce trebuie să faci este să ne trimiți, într-un mesaj privat pe pagina de Facebook Viva FM Iași, cea mai frumoasă fotografie cu animalul tău de companie! În perioada 30 noiembrie-11decembrie, extragem prin tragere la sorți, în fiecare zi de luni, miercuri și vineri, câte un câștigător! Nu uita să dai LIKE și paginii de Facebook Maxi Pet România.

Premiile oferite de Maxi Pet sunt vouchere de cumpărături, în valoare de 100 lei, la cel mai mare magazin pentru animale de companie din Iași, Maxi Pet!

Magazinul Maxi Pet din Iași împlinește 2 ani de activitate pe 1 Decembrie! Ne bucurăm împreună de universal animăluțelor de companie cu 10% reducere la toate produsele din magazine, pe 30 noiembrie și 1 decembrie. Sunteți așteptați în centrul comercial Tudor, intersecția Bd.Chimiei cu Tudor Vladimirescu, să alegeți tot ce este mai bun pentru necuvântătorii din casele voastre.

Maxi Pet pune la dispoziție o gamă variată de hrană pentru câini și pisici, accesorii și jucării, având un raport excelent calitate-preț. În plus, la Maxi Pet găsiți o farmacie veterinară și medici veterinari, care vă pot ajuta  în aspectele legate de nutriție, îngrijire și reguli de creștere.

Așteptăm cele mai frumoase poze cu animalele voastre de companie în mesaj privat pe pagina de Facebook Viva FM Iași. Ascultați Viva FM și aflați dacă ați câștigat în perioada 30 noiembrie -11 decembrie, un voucher de cumpărături în valoare de 100 lei la magazinul preferat al animalelor de companie, Maxi Pet! Animalele știu de ce!

comments

comments