full screen background image

VIDEO Anul acesta, ne vedem ONLINE la ASSIST OPEN DOORS 2020!

Pandemia nu ne oprește să organizăm sau să luăm parte la evenimente!

Cei de la ASSIST Software vă așteaptă și anul acesta la ASSIST Open Doors, în perioada 24-26 noiembrie, eveniment ce se va desfășura exclusiv online.

Cei de la Assist Software au acceptat provocarea de a împărtăși cu voi povești despre începuturile lor în carieră, modul de lucru din proiecte, provocări și satisfacții pe care le aduc rolurile de UI/UX designer, programator, tester sau project manager.

Ediția de anul acesta a fost concepută cu scopul de a satisface curiozităţile tinerilor cu privirea la experiența reală de lucru în cadrul unei companii de dezvoltare software, care sunt rolurile disponibile în acest domeniu, cum poţi obţine un internship în cadrul ASSIST Software, dar și ce cunoștințe și calități sunt evaluate la un interviu de angajare.

Evenimentul se va desfășura pe o perioadă de trei zile, fiecare zi având o tematică diferită.

Open Doors ASSIST va fi transmis live, în fiecare zi, de la ora 17, pe Youtube, Twitch şi pe pagina de Facebook ASSIST Software.

Ada a stat de vorbă la #DiminețiAnimate cu Ionela Lungu, HR Manager în cadrul ASSIST Software și a aflat mai multe detalii despre cum va fi prima ediție online de ASSIST Open Doors.

Urmăriţi interviul, mai jos!

comments

comments