full screen background image

Mike Godoroja: „Va fi una dintre cele mai bune lucrări pe care le-am făcut în viața mea.”

Retrăim, de fiecare dată, muzica de care ne-am îndrăgostit. La Viva Flash, în discuție cu Cerasela Ciobanu s-a aflat Mike Godoroja, un spirit veșnic optimist și vesel. Artistul a venit cu voie bună, vorbe care să-ți pună zâmbetul pe față și detalii despre proiectele pe care le pregătește pentru perioada următoare.

Mike Godoroja urmează să lanseze un nou album, care este deja finalizat. „Albumul a fost o idee care a luat naștere într-o noapte de vară. Copilul meu mi-a dat ideea: tată, de ce nu faci un album în care să se vadă întreaga ta viață? Ca atare, a apărut ideea albumului Născut în România. Este o călătorie în spațiul românesc care pentru mine este o familie și pentru care a venit momentul să-mi revărs trăirile și sentimentele. Astfel, au apărut niște piese noi ca factură stilistică. Am făcut finalizarea înregistrărilor următorului album. Va fi una dintre cele mai bune lucrări pe care le-am făcut în viața mea.”

Mike Godoroja a spus că urmează să mai apară piese de pe noul album: „da, vor mai fi piese. Să știți că este vorba despre un dublu album: va ieși și pe vinil și pe blue ray și, desigur, va fi pe toate platformele de streaming. Un album conceptual, care trece și prin rock și prin jazz, prin toate.

Noul album semnat de Mike Godoroja va apărea în aprilie 2021, dar până atunci artistul va fi în fața noastră de sărbători, atunci când propune să cânte în aer liber pentru fanii lui: „Ne pregătim să facem niște înregistrări în studioul pe care-l am, iar în acel decembrie rece vom cânta în aer liber, pentru oameni, pentru a-i pregăti de sărbători.

Nu doar anul care urmează se anunță a fi plin pentru artist, ci și finalul lui 2020 este plin de proiecte. Pe lângă concertele în aer liber, Mike Godoroja îți va aduce și câteva piese de suflet online, sub formă de concert. Așa că urmărește-l îndeaproape pentru a vedea când dă startul întâlnirilor.

Până atunci, ascultă întreaga discuție mai jos:

comments

comments