full screen background image

Felix Noa pornește spre o carieră solo în forță, cu piesa „Supererou”

Felix Noa pornește spre o frumoasă carieră solo și a început parcursul în forță, cu piesa „Supererou”.

Cu versuri despre dragostea îmbinată cu acceptarea de sine și conștientizarea că nu e chiar posibil să fii supererou pentru celălalt, single-ul vorbește despre o relație toxică și puterea de a spune nu. „Este o piesă care vorbește despre cum nu poți fi supereroul ei. Întâi trebuie să fii supereroul tău, să ai în tine încredere.”

În discuția din cadrul Viva Flash, cu Ceraseșa Ciobanu, Felix a spus că piesa nu vorbește neapărat de experiență personală, ci adevărul e undeva la mijloc: „În general, când scriu, mă inspir și din experiențele mele cât și din experiențele altora. Până la urmă și fericirea și tristețea sunt stări umane și fiecare dintre noi trecem prin ele.

Piesa vine și cu un mesaj de maturizare, despre conștientizarea că a fi supererou unul pentru celălalt e un fapt ireal: „Trebuie la un moment dat să te maturizezi în relație și să realizezi că nici tu nu ești perfect și nici persoana de lângă tine.

Felix Noa a scris versurile piesei, de muzică ocupându-se tot el, alături de Achim Marian. Întrebat dacă vine cu un videoclip pentru noul single, Felix a spus că viitorul încă e incert și, cum vremurile-s ciudate, probabil videoclipul va fi lăsat pentru o altă  dată.

În schimb, Felix Noa ne-a spus că pregătește noi proiecte muzicale și că va începe anul 2021 în forță. Ascultă întreaga discuție mai jos:

comments

comments