full screen background image

Sore și Tudor Ionescu lansează o piesă cu un mesaj inedit

Ce faci atunci când vrei să te desparți de cineva, dar nu știi cum să-i spui? Vorbești cu inima. Sau și mai bine, asculți piesa noua semnată de Sore și Tudor Ionescu de la Fly Project.  Lansată pe 3 noiembrie, chiar de ziua lor de naștere, „Lasă-mă să-i spun” este o piesă disco ce îndeamnă la dans, distracție și la sinceritate în relații.

Sore vine cu o provocare: să spui ce simți, indiferent cât este de neplăcut. Artista aduce soare și entuziasm cu noua piesă. „Îmi doresc ca toată lumea să danseze când aude „Lasă-mă să-i spun”, indiferent oriunde ar fi. Eu sunt dependentă de dans, dansez în timp ce conduc, dacă piesa e tare, dansez și dimineața când mă pregătesc de treabă, am un playlist special pentru good mood. Așa că, îi încurajez pe toți cei care o ascultă, să o adauge în playlist-ul lor și să se bucure de boost-ul de energie pozitivă pe care îl transmite”, a declarat Sore.

Artista a declarat la Viva Flash că în toamna trecută l-a sunat pe Tudor și i-a propus o colaborare, fapt care s-a și întâmplat. Tudor a spus că i s-a părut foarte tare gestul lui Sore și că a acceptat încântat propunerea ei. „Hai să facem! Ei, na, din octombrie anul trecut și până acum a trecut ceva timp, dar n-au ținut nici vremurile cu noi. Dar uite că de ziua noastră, a mea și a lui Sore, că suntem născuți în aceeași zi la diferență de câțiva ani, am lansat această piesă care nouă ne place foarte mult. Sperăm că și vouă vă place”, a declarat Tudor Ionescu.

Tudor Ionescu este solist la Fly Project, trupa care ne ține cu mâinile pe sus și care aduce vibe de party de pe plajă cu fiecare piesă lansată. Piesa „Lasă-mă să-i spun” este o astfel de piesă, iar Tudor este mai mult decât mulțumit de colaborarea cu Sore: „A fost mișto colaborarea cu Sore, ea este un om cu care te împrietenești repede. Sper că și eu sunt la fel. Ea venise cu o idee de a mai face încă o dată piesa asta, dar în stilul Fly Project. Sună bine.”

Tudor Ionescu a spus că Fly Project are o piesă în stand-by, gata să fie lansată.„Așteptăm, pentru că știm de la casele de discuri internaționale că e bine în perioada asta să stăm în studio și să muncim până se termină pandemia. Dar piesa cu Sore a venit într-un moment potrivit, spun eu. Pentru că noi, românii, suntem cam supărați pe balamucul ăsta. Așa că, hai să ne mai treacă puțin din supărare și să încercăm măcar să dansăm.

Chiar dacă încă nu îi putem vedea la concerte, le putem urmări activitatea pe rețelele de socializare. Sore a spus că își dorește să fie și mai activă, iar Tudor – că acolo ne dă toate update-urile.

Ascultă interviurile cu cei doi artiști mai jos:

comments

comments