full screen background image

Brianna revine cu un nou single: Breathe

Îți amintești vibe-ul cool de la „Lost in Istanbul”? Sigur că da!

Brianna a revenit cu noul ei single „Breathe”, în colaborare cu Parah Dice, unul dintre cei mai misterioși muzicieni turci. Vibe-ul dintre cei doi artiști a creat o piesă care iese din tipare.

Brianna este cunoscută pentru vocea ei unică ce se îmbină perfect cu o piesă care are arome balcanice. „Breathe” vine cu un amalgam de emoții și cu o bază profundă, semnate de sunetul inconfundabil Thrace.

Parah Dice nu este un nume de care pe care să-l ignori în această industrie. Muzicianul și producătorul turc activează de în jur de un deceniu, în special în culise, lucrând ca producător fantomă.

Vara trecută, Parah Dice a pregătit primul său single oficial gata pentru ascultătorii din întreaga lume. Intitulat „Hot”, lansat prin musicTap, piesa a înregistrat un succes extraordinar. Din d

ecembrie acel an până în martie următor, „Hot” a rămas pe locul 1 în Italia Dance Charts. În plus, a fost pe val în Rusia, unde peste 350 de posturi difuzau primul single semnat Parah Dice.

„Breathe” are un beat inconfundabil, susținut de titanul Parah Dice și de frumoasa Brianna. Artista care, cu toate că are cursuri de urmat, lansează hituri pe scară internațională a vorbit în exclusivitate la Viva Flash despre cea mai fresh piesă a ei. Ascultă interviul mai jos:

comments

comments