full screen background image

Denisa Sima, despre make-up și social-media la Viva Flash

Denisa Sima are 26 de ani și locuiește în București. Sigur o recunoști. Este cea care are un machiaj impecabil, extrem de frumos și finuț și e cea care pe Instagram și Youtube dă cele mai bune sfaturi de makeup, beauty și life.

Este Make-up Artist atestat de Diana Ionescu make-up trainer în cadrul Diana Ionescu Makeup School și de Scoala de Machiaj Melkior.

A terminat Facultatea de Psihologie și Stiintele Educatiei, departamentul Psihologie și Programul de Master Evaluarea, Consilierea și Psihoterapia copilului, cuplului și a familiei, prin urmare este consilier psihologic.

Mai mult, ea este una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut. Despre începuturile ei, Denisa spune că „e prima dată când mă întreabă cineva cum am intrat în industrie. Pur și simplu am făcut ce mi-a plăcut și am devenit din ce în ce mai vizibilă.

Industria de beauty este cea mai vizionată și accesată în online, însă mereu este loc pentru un nou creator. Chiar dacă fețele frumoase sunt prezente peste tot, iar standardele societății se reglează după ideea de „perfect” dictată de social-media, Denisa spune că și-a dorit să fie diferită și să încurajeze frumusețea naturală și evidențierea ei prin machiajul corect. Și dacă te întrebi dacă e nevoie să porți zilnic machiaj, chiar Denisa îți spune că trebuie să faci cum simți. Totuși, este important să ai grijă la cantitatea pe care o folosești 🙂

Pe Denisa o găsești pe rețelele sociale și pe youtube, acolo unde zilnic îți oferă sfaturi testate de make-up și beauty, fiind una dintre susținătoarele frumuseții naturale din online.

Ascultă întreaga discuție cu Denisa Sima mai jos:

comments

comments