full screen background image

AUDIO Carmen Veronica Steiciuc, managerul Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava

Activitatea cu publicul a Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava este interzisă, începând din data de 3 noiembrie, pentru o perioadă de 14 zile.

Această decizie afectează doar accesul spectatorilor în sala de spectacol, nu și accesul online la spectacolele programate pentru această lună.

Detalii despre cum putem viziona online spectacolul – premieră “Noaptea Arabă”, ne-a dat Carmen Veronica Steiciuc, managerul teatrului.

 

 

Pentru vizionarea online a spectacolelor Teatrului Municipal „Matei Vișniec” trebuie să vă creați un cont pe platforma de vânzare bilete www.blt.ro, apoi selectați ziua / spectacolul pentru care doriți să achiziționați bilete online şi efectuați plata. În final, puteţi vizualiza spectacolul, în data și la ora stabilită în program.
În contul dumneavoastră creat pe platforma www.blt.ro veți primi toate informațiile necesare vizualizării spectacolelor: bilete online, link de vizualizare, etc.
Pentru spectacolele transmise online, vizualizarea acestora va putea fi posibilă într-un interval de 4 ore începând de la oras tabilită în program.
Teatrul Municipal „Matei Vișniec” deschide seria transmisiunilor online cu premiera spectacolului „Noaptea arabă, de Roland Schimmelpfennig, în regia lui Zalán Zakariás, din 5 noiembrie, ora 19:00. Astfel, începând cu ora 19:00, timp de 4 ore aveți oricând posibilitatea să vizionați spectacolul, fără a fi presați de timp, în cazul în care ați ratat începutul.

comments

comments