full screen background image

„Noi doi”, noua piesă semnată de Mellina și Edward Sanda

După ce a lansat “Fata Morgana”, un feat. cu Ralflo, Mellina țintește mai sus. Astfel, frumoasa cântăreață brunetă lansează o nouă piesă, pe care a compus-o în câteva ore, într-o dimineață de luni.

Se pare că i-a purtat noroc faptul că s-a mișcat atât de bine și rapid pentru că single-ul “Noi Doi” a devenit un feat. cu cel care a renunțat curând la burlăcie, iubitul Cleopatrei Stratan, Edward Sanda. „Noi Doi” beneficiază și de un videoclip frumos, lansat în colaborare cu Sprint Music.

La Viva Flash, Mellina a spus că inițial, piesa nu era gândită ca o colaborare, dar ulterior a devenit un duet cu Edward. „Piesa am scris-o în septembrie, în două ore am scris-o, am făcut instrumentalul și tot. Managerul meu, Marius China, mi l-a recomandat pe Edward Sanda că fiind potrivit pentru duet. Așa am luat legătură cu Edward și am refăcut producția împreună cu el, plus că am îmbunătățit versurile , muzică …. Atât de mult a evoluat piesa de la prima varianta la varianta pe care o știți acum. Este cea mai bună variantă. Este prima dată când lucrez cu Edward Sanda și vreau să vă spun că omul acesta are așa o atitudine pozitivă și productivă cum mai rar întâlnești. După fiecare sesiune de studio plecam încărcată cu vibe bun și energie.
Eu cu Edward ne știm de ceva timp și de câțiva ani tot mă amenință că mergem la tenis și tot nu se ține de cuvânt. Mai repede am făcut feat. ul cu el”, spune Mellina.

Piesa „Noi Doi” a convins repede publicul. Drept urmare, pe youtube piesa are peste 500.000 de vizualizări. „Mesajul piesei a fost o trăire personală de a mea, pe care am avut-o cândva. Piesele mele sunt inspirate din trăiri pe care le-am avut la un moment dat”, spune Mellina.

Clipul este realizat de Silviu Mândroc, despre care Mellina spune că este un om cu o blândețe aparte. La partea de styling a colaborat cu prietenă ei AMME: „M-a ajutat să creez o imagine mai diferită față de ce v-am obișnuit până acum.”

Mellina a spus că nu a stat deloc perioada asta și că are o viață activă, iar pe plan muzical are deja câteva piese scrise care urmează a fi lansate. „Am o piesă scrisă cu Kamara, este piesa lui, care va fi lansată curând. Mai am o piesă în featuring, însă nu vă spun încă cu cine.

Ascultă toată conversația cu Mellina mai jos:

comments

comments


TAG