full screen background image

Sandra N, reintrepretare de suflet a unei piese semnate de Azur

Sandra N, artista cu care Adi Sina a colaborat la piesa devenită în scurt timp hit, “Angel”, urmată apoi de piesa „Mă dor ochii, mă dor”, vine cu o reinterpretare de suflet a piesei „Mai întoarce, Doamne, roata” semnată de Azur.  Reinterpretarea vine ca o adapare pentru timpurile de astăzi, un vibe pozitiv și beaturi lejere de toamnă.

La Viva Flash, Sandra N a spus că piesa este una de suflet: „Când eram mici și făceam petreceri cu familia, noi ascultam muzica de la Azur sau Generic. Am crescut pe piesele lor, dar piesa asta  mi-a rămas în minte, deoarece face o retrospectivă frumoasă a vieții. Mi-am dorit de mult să fac un remake.”

Sandra și-a dorit să-i dea piesei o notă mai pozitivă și să se rezume la partea frumoasă a piesei: povestea vârstei de 16 ani.

Videoclipul este filmat în zona Argeș-Mușcel, iar protagoniștii sunt tatăl și băiețelul artistei. „Am vrut să transpun povestea piesei prin ochii a trei generații. Este o premieră pentru mine, să-mi aduc familia pe platourile de filmare.

Piesa Sandrei N, „Când aveam vreo 16 ani”  este scrisă de artistă alături de Nelu Vlad, muzica fiind semnată de Nelu Vlad, Cristian Tarcea, Sandra N. De producție și mixaj s-a ocupat Monoir – Cristian Tarcea.

Mi-am dorit ca prin muzică să ofer o energie mai bună. Și având în vedere că stau mai mult pe acasă, am avut timp să compun. Am câteva piese deja scrise pe care abia aștept să le înregistrez cu producătorul meu, Monoir.” Sandra vine în curând cu noi proiecte pe care abia așteaptă să le lanseze. Până atunci, dă un play celei mai recente piese lansate de Sandra N.: Când aveam vreo 16 ani.

Ascultă interviul complet cu Sandra N. mai jos:

 

 

comments

comments