full screen background image

Se anunță vremuri noi pentru Alb Negru

Jimmy Dub scoate piese pe banda rulanta iar cea mai recenta melodia s-a transformat intr-o colaborare cu carismaticul Kamara. Cei doi artisti au simtit ca este momentul sa cante impreuna asa ca cea mai potrivita a fost acum piesa “Trap”, pentru care au si filmat un videoclip regizat de Kamara. Amandoi sunt incantati de aceasta colaborare si sunt absolut convinsi ca vor face furori si pe plan international.

Piesa cu Jimmy Dub a venit la propunere de-a mea pentru ca am ascultat o productie de-a lui, adica chiar aceasta piesa, mi-a placut foarte mult, m-am regasit in ea si am simtit ca este o provocare, un stil muzical pe care nu l-am mai abordat dar pe care il vanam de mult. Jimmy Dub este probabil cel mai bun pionier al genului Reggaeton in Romania si a facut o piesa care efectiv mi-a atras atentia si m-a luat cu el la bord. Iata cum a aparut colaborarea dintre noi pe piesa „Trap”, nu neaparat genul muzical, ci capcana, pentru ca asta inseamna trap in limba engleza. Fiti atenti la capcana muzicala pe care o propunem Jimmy Dub feat. Kamara. Videoclipul piesei este regizat de mine, iar D.O.P a fost Octavian Lucian.”, a marturisit Kamara.

Piesa Trap nu este singura care a fost regizată de Kamara, el ocupându-se de această parte de mai bine de 9 ani. La Viva Flash, artistul a vorbit și despre trupa Alb Negru care revine într-o nouă formulă, dar păstrează stilul specific: „În ceea ce privește trupa, păstrăm linia și stilul nostru”.

Prima lor revenire este piesa Vremuri Noi la care Kamara s-a ocupat de versuri, spunând că au fost gata în 20 de minute. Ascultă aici piesa Vremuri Noi.

În alte planuri, Kamara este implicat total în viața de familie, iar băiețelului său, Leon, îi dedică majoritatea timpului: „Mă ocup de Leon dar pe lângă viata de familie mai am și partea de actorie. Lucrez acum la filmul O secundă, alături de Maia Morgenstern. Este un film care sperăm să spargă tiparele și să dea un suflu nou cinematografiei din România.”

Printre altele, Kamara a spus că mai are multe proiecte pe partea de cinematografie și că își dorește să învețe cât mai mult din toate. Artistul se ocupă de regia unui scurt metraj acum: „Pregătesc un film de scurt metraj registrat de mine. Nu vă pot spune despre ce este vorba, este surpriză, dar vă spun că în linii mari este despre un om care stă pe un scaun.

Mai mult, artistul spune că pregătește noi proiecte și în zona muzicală și că…se anunță vremuri noi.

Ascultă aici interviul complet cu Kamara:

comments

comments