full screen background image

Dacă faci parte din comunitatea locală a regiunii de N-E a Moldovei și vrei să fii la curent cu cele importante informații din zonă și nu numai, salveză frecvențele noastre (Iași- 105FM, Pașcani- 103,9FM, Hârlău- 107,4FM, Suceava- 93,7FM, Fălticeni- 97,8FM, Rădăuți- 90,1FM, Botoșani- 106,3FM și Piatra Neamț- 94,7FM) în mașină sau ascultă-ne online direct de pe site-urile noastre (www.vivafm.ro și www.stirilevivafm.ro) și te vei bucura de conținut local de calitate, emisiuni interesante pe domenii diverse și cea mai bună muzică din ’80 și până astăzi.

Ne-am propus de la prima frecvență radio să aducem plus valoare comunității locale și fiecare decizie importantă din viața radioului a ținut cont de acest lucru. Ne-am adunat oameni pasionați de acest domeniu, pentru ca lucrurile să vină firesc și credem că reușim să ne îndeplinim împreună misiunea asumată.

Pentru că suntem implicați activ în comunitatea locală și prioritizăm lucrurile în funcție de aceasta, formatul nostru de știri implică în primul rând informații locale și regionale, în regim Braking News, dar și subiecte naționale de interes general. Informațiile oferite ascultătorilor noștri sunt obiective, urmând ca aceștia să-și formeze singuri proriile opinii.

Implicarea în viața comunitară continuă și prin intermediul emisiunilor de tip talk-show și a celor informative, ce au reușit să capteze atenția prin dezbaterea subiectelor de interes local, alături de reprezentanți ai comunității locale. Aducem la microfon personalitățile locale pentru a afla răspunsurile la cele mai importante întrebări ale oamenilor din comunitate. De la invitați din zona administrativă până la organizatori de evenimente și adminitratori de firme, toți cei care au ceva important de comunicat publicului nostru sunt invitați să ne treacă pragul și noi le vom deveni punte de legătură cu ascultătorii noștri.

VIVA FM susţine comunitatea locală căreia i se adresează prin parteneriate media cu cele mai importante evenimente. Marile evenimente ale zonei în care emitem își găsesc un promotor de nădejde în VIVA FM, care se implică şi în susţinerea ONG-urilor din cadrul facultăţilor, ce desfăşoară activităţi interesante la nivel local. De asemenea, avem parteneriatele media cu toate instituțiile importante din regiune, pentru promovarea evenimentelor și acțiunilor acestora în rândul publicului nostru. Toate aceste colaborări generează un conținut de calitate și ajută la îndeplinirea scopului asumat de VIVA FM și anume, cel de a susține comunitatea din care facem parte.

VIVA FM este mai mult decât o instituție media, este parte integrată a comunității locale și ne dorim dezvoltarea continuă a acesteia prin sprijinul de promovare pe care îl putem oferi afacerilor locale, regionale și naționale, mediatizarea evenimentelor importante din regiune, oferirea de informații de interes prin intermediul știrilor sau al emisiunilor tematice.

VIVA FM te invită să-ți trăiești muzica pe frecvențele noastre, să fii primul care află cele mai importante informații din regiunea în care te afli, să te bucuri de conținutul adaptat intereselor tale și să ne asculți oricând în mașină sau la birou.

Află mai multe detalii despre noua grilă de toamna VIVA FM, aici.

comments

comments