full screen background image

Radio VIVA FM s-a lansat pe 30 Martie 2011, pe frecvenţele 93,7 FM, la Suceava şi 97,8 FM la Fălticeni. Din decembrie 2014, VIVA FM emite în Rădăuți (90,1 FM), din 2015 în Botoșani (106,3 FM), din 2016 emite în Iași (105 FM) și Hârlău (107,4 FM), iar din 2017 în Pașcani (103,9 FM) și Piatra Neamț (94,7 FM). Prin frecvențele deținute, VIVA FM acoperă județele Iași, Suceava, Botoșani și Neamț. În 2013 VIVA FM a fost singurul post de radio local din țară premiat de CNA în cadrul Galei de Excelență, la secțiunea DEBUT. Distincţia a fost acordată în funcţie de trei mari indicatori: servirea interesului public prin impactul pe care programele premiate îl au în societate, respectarea legislaţiei audiovizuale şi audienţă.

Prin intermediul celor 8 stații, VIVA FM este cea mai mare rețea de radiouri locale din zona Moldovei ce oferă ascultătorilor informații de interes din sfera locală, talk show-uri cu autorități publice, emisiuni muzicale și de divertisment, inserate printre cele mai bune melodii, atât din perioada actuală, cât și piese consacrate în timp. Succesul rețelei VIVA FM este dat de implicarea în viața comunității prin intermediul emisiunilor de tip talk-show şi a celor informative, ce au reuşit să capteze atenţia prin dezbaterea subiectelor de interes local, alături de reprezentanţi ai comunităţii locale.

Ascultătorii noștri au vârstă cuprinsă între 25-55 ani, segmental cel mai activ al populației, din punct de vedere profesional cu studii medii și superioari, încadrați de către sociologi în categoria “AB” pe scala statutului social (“A”- manageri principali și profesioniști cu înaltă educație, “B”- manageri și directori). Format muzical VIVA FM se încadrează în categoria posturilor de radio ACQ (Adult Contemporary Quality), având selecția celor mai bune hit-uri din ultimii 40 de ani, dar și hit-uri de actualitate alese. Pentru că suntem implicați activ în comunitatea locală și prioritizăm lucrurile în funcție de aceasta, formatul nostru de știri implică în primul rând informații locale și regionale, în regim Braking News, dar și subiecte naționale de interes general. Informațiile oferite ascultătorilor nostri sunt obiective, urmând ca aceștia să-și formeze singuri proriile opinii. Implicarea în viața comunitară continuă și prin intermediul emisiunilor de tip talk-show și a celor informative, ce au reușit să capteze atenția prin dezbaterea subiectelor de interes local, alături de reprezentanți ai comunității locale. Aducem la microfon personalitățile locale pentru a afla răspunsurile la cele mai importante întrebări ale oamenilor din comunitate.

Prin intermediul canalelor proprii de comunicare punem la dispoziție spațiu, celor care doresc să transmit un mesaj publicului nostru. Echipa noastră de reprezentanți vânzări vă poate ajuta să realizați împreună planul de promovare potrivit pentru afacerea dvs. Metodele de promovare pe care le putem desfășura prin mijloace proprii, la nivel local și regional, implică mai multe canale media: radio, online, outdoor și print. Prin intermediul stațiilor VIVA FM din Iași, Pașcani, Hârlău, Suceava, Fălticeni, Rădăuți, Botoșani, Piatra Neamț putem oferi spațiu de promovare pentru spoturi publicitare, concursuri, știri publicitare, rubrici tematice, invitații în emisiuni și sponsorship. De asemenea, punem la dispoziție antreprenorilor și soluții de promovare prin intermediul site-urilor noastre (www.vivafm.rowww.stirilevivafm.ro) cu bannere și advertoriale și postări pe paginile de Facebook VIVA FM Iași, VIVA FM Suceava, VIVA FM Botoșani și VIVA FM Neamț.

În portofoliul nostru de canale media se află și cele peste 50 de fețe de panouri oudoor de tip backlit din Iași, Suceava, Fălticeni, Rădăuți, Fălticeni, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului, Botoșani, Vatra Dornei, Dolhasca, Tîrgu Neamț și panoul LED din Suceava, prin intermediul cărora putem suplimenta soluțiile de promovare pe care le putem oferi clienților noștri.

Un alt proiect VIVA FM este “Pentru Localnici”, o revistă full policromie, format B5, tipărită în 3000 exemplare pe ediție și distribuită la nivel regiunii de N-E a Moldovei. În cadrul revistelor am adunat poveștile de succes ale antreprenorilor locali și regionali. Încurajăm prin intermediul acestui proiect consumul de produsele și servicii locale pentru dezvoltarea comunității din care facem parte.

Dacă ești antreprenor și cauți soluții de promovarea și dezvoltare a afacerii, hai să ne cunoaștem și să găsim impreună cel mai bun plan de promovare. Ne mândrim cu partenerii noștri care ne-au ales ca motor de promovare și pe care îi susținem prin intermediul tuturor canalelor noastre media. O parte din partofoliul nostru de clienți: Altex, Cotnari, Motel Bucium, Arcadia Medical, Vodafone, Orange, Dedeman, After Hills, Palas Mall, Hotel Traian, Casa Vânătorului, Coseli, Marelbo, Shopping City Suceava, Telekom, Centru medical Regina Maria, Centrule Comerciale Egros din Iași și Suceava, Cartierul Vișoianu, Poitiers Towers, Lidl, Emag, Tokyo Motors, Bras-dealer Renault, Casa Auto Iași și mulți alții.

VIVA FM te invită să-ți trăiești muzica pe frecvențele noastre și să fii primul care află cele mai importante informații din regiunea în care te afli. Bucură-te de conținutul nostru adaptat intereselor tale și ascultă-ne oricând în mașină sau la birou.

comments

comments