full screen background image

După o vară cu temperaturi generoase, vă mărturisim că am așteptat cu mult dor anotimpul frunzelor căzătoare pentru a vă anunța prognoza VIVA FM pentru noul sezon.

În fiecare dimineată, în intervalul orar 07:00-10:00, soarele răsare odată cu matinalul local, alături de care vă puteți savura cafeaua binedispuși la primele ore ale zilei, informați corect despre realitatea locală și națională. Matinalul și invitații lui- persoane importante din mediul local, formatori de opinie și artiști, au grijă să vă livreze informații esențiale din aria fiecărui domeniu de interes, analizând subiecte de moment importante pentru voi. Fiți curioși despre tot ce vă inconjoară și începeți fiecare zi informați și animați. Diminețile dau startul zilei, iar Diminețile Animate fac ziua mai bună, alături de o cafea pe măsura sarcinilor din ziua respectivă, bineînțeles!

Soare-n difuzoare, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 10:00 la 13:00, la VIVA Cafe. Cea mai bună cafea este la …VIVA Cafe, alături de Lidia Uja! Tu trebuie doar să fii pregătit să asculți muzica potrivită ceaiului sau cafelei tale din fiecare zi și cele mai interesante informații… de peste tot. Iar dacă ești la volan, între orele 13:00 și 17:00, asculți VIVA Trafic. Afli detalii din trafic, din orașul sau din județul tău, sfaturi de călătorie și cum să ajungi în siguranță la destinație, relaxat și informat! Cel mai frumos apus este la VIVA FLASH. În timp ce unii dintre voi vă încheiaţi programul de muncă, Cerasela abia îl începe şi vă oferă informaţiile de la finalul zilei într-o atmosferă relaxantă de VIVA FLASH, de la ora 17:00. Interviuri cu personalităţi din lumea muzicală, cele mai noi hit-uri, tendinţe mondene, noutăţi din box-office, la VIVA FLASH.

Pe lângă emisiunile de linie, VIVA FM vă propune și o serie de emisiuni tematice de tip talk-show cu subiecte de interes diverse. O astfel de emisiune este Față în față care îți aduce la microfon oamenii momentului din administrație, politică, cultură, medicină sau sport în fiecare joi de la ora 13:00. Marți, de la aceiași oră Iulia îți spune poveștile frumoase despre Idei și Oameni. Cu oameni importanți din mediul business local și proiectele frumoase ale acestora îți face cunoștință Cristina Munteanu  la emisiunea Localnici la superlativ, în fiecare miercuri de la 13:00. Vineri, de la aceiași oră, prof. dr. Doru Tompea tratează subiecte geopolitice din contextul social actual, dar și din cel trecut pentru a crea o viziune globală în emisiunea La Est de Vest.

Emisiunea Radio Reporter se bazează pe discuția dintre reporterii Alina Batcu, Angela Bertea și invitații acestora, având drept subiect principal o temă de interes public, iar Interconectat îți propune subiecte și tendințe din industriile creative. De la IT și jocuri video, până la evenimente și subiecte precum „future of work”, sâmbăta de la ora 9.00.

Cele mai bune 30 de piese ale momentului le asculți în fiecare weekend la VIVA Chart. Unele au un viitor promițător, celelalte un trecut și împreună le ordonăm după preferințele tale. Doar pe frecvențele VIVA FM TU alegi muzica pe care o asculți! Primești bonus informații despre artiștii tăi preferați: datele concertelor, lansările albumelor dar și picanterii. VIVA Chart, Tunelul Timpului, Arhivele Mileniului III sunt doar câteva din coordonatele unui final de săptămâna optimist menit să vă încarce bateriile pentru o nouă săptămâna.

Cu o grilă de programe radio adaptată dorințelor ascultătorilor noștri, sperăm să fructificăm noul sezon la maxim și să culegem aceleași roade în toamna anului 2021.

comments

comments