full screen background image

Cortes are nevoie de „Pauza”!

Dupa „Pastile de iubire”, un feat de succes cu Amna, Cortes a simtit nevoia unei pauze. Dar tot pe ritmuri muzicale si tot in colaborare cu Sprint Music!
„Am nevoie de o pauza / Nu ma intreba tu din ce cauza!”, canta Cortes in noul sau single, „Pauza”, care vine, dupa cum spune chiar artistul, intr-o perioada potrivita!
„Piesa asta,”Pauza”, este o evadare din cotidian, din rutina zilnica. Reprezinta sentimentul de eliberare, practic asa a  si fost facuta. Eu am stat in studio destul de mult  in perioada pandemiei si la un moment dat,  cand eram acolo concentrat, am zis, am nevoie de o pauza! Si de acolo a izvorat practic piesa asta. E lucrata de mine impreuna cu Casta John si cu Razvan Matache. Clipul este facut de Claudiu Stan. Am mare incredere si sper ca piesa sa ajunga la cat mai multa  lume si sunt convins ca toti cei care o vor asculta se vor regasi in ea, pentru ca toti avem nevoie de o pauza la un moment dat, indiferent ce facem si ce job avem. In plus, in momentul de fata, poate avem nevoie si de o pauza de la pandemie, pentru a mai iesi putin din acest stres!”, a declarat Cortes.
În cadrul emisiunii Viva Flash, artistul a spus că a scris numeroase piese noi în pandemie și că e gata să le facă cunoscute publicului. Prima va veni în umrătaorele săptămâni, urmând mai apoi să lanseze o piesă pe lună.
Ascultă interviul cu Cortes aici:

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza