full screen background image

FSEAP – USV vă invită la programul de master în limba engleză, în domeniul Managementului Destinației

La “Dimineți Animate” ne trezim cu o cafea și ascultăm USV ON AIR!

Discutăm cu prof. univ. dr. ec. Carmen Nastase, decan al Facultății de Ştiinte Economice şi Administraţie Publică (FSEAP) din cadrul Universității „Ştefan cel Mare” din Suceava (USV).

FSEAP vă invită la programul de master în limba engleză, în domeniul Managementului Destinației, cu posibilitatea de a obține dublă diplomă.

Cursurile sunt in proportie de 80% online, extrem de consistente și ținute cu maximă seriozitate, iar diploma are dublă acreditare, programul fiind organizat în parteneriat, de către Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava și Universitatea din Coruna, Spania.

Sesiunea septembrie a concursului de Admitere USV 2020 debutează luni, 7 septembrie, și se va desfășura până pe 15 septembrie (fără zilele de sâmbătă și duminică) pentru specializările unde nu există probe, respectiv 11 septembrie, pentru specializările unde există probe.

Oferta USV pentru această sesiune conține un total de 343 de locuri fără taxă, dintre care 206 la studiile de licență şi 137 la studiile de masterat.

comments

comments