full screen background image

Tu cum îţi imaginezi că va fi noul an şcolar? Începutul de toamnă vine cu surprize de la Shopping City Suceava pentru ascultătorii Viva FM!

 

Pentru ca noul an şcolar să înceapă cu bine, ghiozdanele trebuie să fie puse la punct și temele de vacanță finalizate.

Prima zi de şcoală înseamnă şi ghiozdane bine pregătite, iar Shopping City Suceava, te premiază.

Astfel, în perioada 2-11 septembrie, Shopping City Suceava împreună cu Viva FM îi premiază cu câte 5 ghiozdane, pe micii ascultători care spun care e părerea lor despre începerea şcolii în acest an, în direct, în matinalul “Dimineţi Animate”.

Tu cum îţi imaginezi că va fi noul an şcolar?

Tot ce trebuie să facă ascultătorii este să rămână pe frecvenţa Viva FM şi să aştepte semnalul de concurs. Preluăm două telefoane pe zi, şi cel mai inspirat va fi câştigător.

Vă invităm să sunaţi la 0330 100 388, imediat după ce auziţi semnalul de concurs şi câştigaţi un ghiozdan complet echipat.

Nu uita: ascultă zilnic Viva FM, sună imediat după ce auzi semnalul de concurs şi află zilnic, în matinalul “Dimineţi Animate”, dacă ai câştigat.

Începe şcoala cu zâmbete!

Shopping City Suceava şi Viva FM te premiază!

 

Primul ghiozdan a fost câştigat de Iuliana din Suceava. Felicitări!

Călin Bârleanu: Cum arată în imaginar noul an şcolar?

Ascultătoarea Viva FM – Iuliana: “Eu îmi doresc un an şcolar normal, cum a fost şi până acum. Ştiu că nu se poate, dar asta este imaginaţia mea. Copiii au nevoie de întâlniri, au nevoie să lucreze în grupuri. Copilul meu merge în clasa pregătitoare, Robert Andrei. Robert e sincer şi spune că preferă să stea acasă…”

 

 

Cel de-al doilea ghiozdan a fost câştigat de Andreea din Suceava. Felicitări!

 

Andrada: Cum îți imaginezi ca va fi începutul de an școlar?

”Va fi greu pentru că am un copil de grădi și un copil de clasa a șaptea, va fi hibrid, va fi acasă și la școală. Din punct de vedere material stăm bine, gadgeturi avem, de putere de muncă avem nevoie. Spre surprinderea mea la grădiniță au început foarte bine lucrurile, doamnele sunt foarte bine organizate, copilul este preluat de la ușă, dezinfectat, totul este foarte bine pus la punct, tot personalul poartă mască”, a spus Andreea.

 

 

Cel de-al treilea ghiozdan a fost câştigat de Sanda din Suceava. Felicitări!

“Am trei copii: grădiniță, grupa mare, clasa zero și clasa a treia și personal mi-aș dori să fie ca înainte, doar că va fi hibrid. Sincer va spun, mi-au lipsit serbările de sfârșit de an”, a mărturisit Sanda.

 

 

Cel de-al patrulea ghiozdan a fost câştigat de Costel din Suceava. Felicitări!

Andrada: Cum vă imaginați că o să fie noul an școlar, având în vedere contextul actual?

„Am un băiat în clasa a IX-a la Colegiul Național „Ștefan cel Mare”. Îmi doresc să fie un an liniștit și să fie sănătate la toată lumea”, a spus Costel.

 

 

Radu din Suceava a câştigat cel de-al cincilea ghiozdan. Fellicitări!

“Am o fetiță de nouă ani, care face școală online sută la sută, merge și la after-school, acolo se repectă măsurile, dar cei mici intră în contact unul cu altul, se ia temperatura la intrare, se dezinfectează peste tot, sperăm să fie bine”, a mărturisit Radu.

 

comments

comments