full screen background image

VIDEO “Faţă în faţă” cu George Mîndruță, candidatul USR PLUS pentru Primăria Fălticeni

Candidatul USR PLUS pentru Primăria Fălticeni, George Mîndruță, a fost invitat în emisiunea “Faţă în faţă”, realizată de Marius Cocoş.

În vârstă de 47 de ani, el a terminat Liceul “Nicu Gane” din Fălticeni, profilul matematică-fizică, și a absolvit Institutul Militar Auto “Basarab 1” din Pitești.

George Mîndruță este licențiat în drept și are un Master în Securitate Comunitară și Terorism.

A fost angajatul Ministerului Apărării Naționale din anul 1993, în două unități militare din București, și a participat la misiuni externe, în teatre de operațiuni cu risc ridicat, sub egida NATO – misiunea SFOR 9 în Bosnia-Hertzegovina, și pentru ONU – în Afghanistan și Sudan.

În anul 2001 a fost transferat în cadrul Serviciului de Protecție si Pază (SPP) unde a asigurat paza unor demnitari de rang înalt timp de 10 ani, iar în octombrie 2011 a trecut in rezervă.

În anul 2011 a devenit angajatul Organizației Națiunilor Unite(ONU) și a participat în misiunile ONU din Sudanul de Sud și Libia până în 2019, când a decis să se întoarcă acolo unde este acasă, la Fălticeni, pentru a se dedica comunități din care a plecat pentru a face o carieră strălucită în domeniul militar.

Înregistrarea integrală a emisiunii “Faţă în faţă” cu George Mîndruţă o puteţi viziona AICI.

comments

comments